Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jara.k ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 21.bře.2006 v 13:39 |
Mám sestavu importovanou z jednoho souboru igs. Sestava je složena z několika součástí, které však nemohu v sestavě zviditelnit. Pokud jednotlivé součásti sestavy otevřu, vídím součát jako drátový model (konstrukční - skupina - dráty). Potřebuji poradit, jak tyto součásti zviditelním i v sestavě - stačí mi pouze tento drátový model sestavy, nemusím vytvářet žádné objemové prvky. Za radu předem děkuji. Pozn.: Do teď jsem to prováděl tak, že jsem v součásti vytvořil 3Dnáčrt, označil celý drátový model a vnořil geometrii. V sestavě (a následně ve výkresu) tento náčrt zviditelnil. Potíž je v tom, že prvky jsou velmi složité a vnoření geometrie trvá příliš dlouho (nechávám to pracovat přes noc...). Potřebuji rychlejší postup... |
|
![]() |
|
jara.k ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
...tak teď jsem si všiml: tip 4216. takže si odpovím sám: jinak to nejde Takže poopravím dotaz: Máte někdo zkušenosti s tímto problémem? (napadá mě třeba konverze igs-CATIA-INV10...)
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Pro konverzi je lepší použít formát STEP. Mně věci, které jsem dříve převáděl z Catie v IGESu, zůstaly jen jako ohraničující plochy, se kterými nešlo dále v Inventoru pracovat. Pokud použiju STEP, je to zatím vždy korektní objemové těleso. Bohužel - v Catii se jedná o placený modul. |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,301 sekund.