Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4655 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Součást (parts) - Podlaha

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
aecman Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 30.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 114
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aecman Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Součást (parts) - Podlaha
    Zasláno: 05.zář.2016 v 08:19
Pri vytvoreni naslapnych vrstiev podlahy pomocou Soucasti (Parts) sa mi chybne zobrazuje ci uz v reze alebo 3D napojenie konstrukcii. Je to chyba alebo je to podla chapania Revitu v poriadku?

Obr.1 Zobrazanie Parts vypnute


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1488/01-Parts_vypnute.jpg



2. Zobrazenie Parts zapnute


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1488/02-Parts_zapnute.jpg


Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2016 v 12:20
To je přesně jeden z důvodů, proč jsme někde Parts zavrhli. Sice to lze opravovat, ale při jakékoli úpravě podlahy se zase zarovnání vrstev měnilo a byl z toho chaos. Chtěli jsme z Parts mít statický model, ze začátku to vypadalo nadějně, ale nakonec to byla jedna z mnoha slepých cest.
Zpět nahoru
aecman Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 30.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 114
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aecman Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2016 v 12:56
Idem busit do Autodesku aby to dopracovali? Ouch

Ako robite podlahy? Jedna podlaha je nosna konstrukcia napr. ZB doska a dalsia podlaha je s ostatnymi vrstvami a spojite ich potom dokopy?
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2016 v 13:54
Přesně tak, ŽB je pokud možno pod celým podlažím, nášlapné vrstvy jsou pod jednotlivými místnostmi.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3562:VIPJak nastavit zjednodušené zobrazování normalizovaných součástí Inventoru?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9039:Jak v Revitu vytvořit nášlapné vrstvy podlahy?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.