Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4248 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Stena - uprava vertikalnej skladby

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
aecman Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 30.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 114
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aecman Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Stena - uprava vertikalnej skladby
    Zasláno: 05.zář.2016 v 08:40
Pri uprave vertikalnej skladby steny (tehla + polystyren)  by malo byt mozne za kazdych okolnosti mozne odomknut hornu aj spodnu hranu pomocou zamku? Obcas sa stane, ze Revit zahlasi chybovu hlasku, ze to nie je mozne. Na nejakom fore som cital, ze je to chyba Revitu.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1488/Stena-vertikalna_skladba.jpg


Zpět nahoru
aecman Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 30.čvc.2006
Lokalita: Slovensko
Stav: Offline
Bodů: 114
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace aecman Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.zář.2016 v 13:38
Pani z Cadstudia?
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 442
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2016 v 08:53
Dobrý den,
jaká chybová hláška se Vám zobrazuje? S čím jsme se setkali je hlášení "Chyba: Vrstvy protažení v dolní části stěny musí sousedit", která se zobrazí při pokusu vložit další vrstvu mezi odemčené vrstvy.
Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11370:Tvorba popisu základů – pokud jsou vytvořené jako stěny.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 3834:Jak lze zabránit modifikaci nástrojových panelů?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.