Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4241 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nelze uložit výkres

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Blondys Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.pro.2012
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
AutoCad2013
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Blondys Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nelze uložit výkres
    Zasláno: 05.zář.2016 v 22:08
Nejde mi uložit výkres, ani uložit jako. Hází hlášku: Dokument XXX provádí příkaz, zkuzte znovu nebo enter pro přerušení...jde to nějak vyřešit a nesmazat při tom práci? Děkuju
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2016 v 22:17
Není to tím že soub je ze servru a nemáte oprávnění na ukládání?< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Blondys Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.pro.2012
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
AutoCad2013
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Blondys Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2016 v 22:27
Nene, mám to normálně u sebe...teď se mi to snad podařilo uložit přes poslední dokumenty, tak snad to po restartu zůstane...
Zpět nahoru
kvapil_dc Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD ecscad 2014 R2
Stav: Offline
Bodů: 201
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kvapil_dc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2016 v 07:00
V ecscadu je tohle normální - skoro každý přílaz má svoje makro a pokud se správně neukončí, tak další příkazy vyvolávají takovouto hlášku. Příkazy maker hrozně rádo přerušuje automatické ukládání.
Neběží vám na pozadí nějaký makra?
ecscad 2014 R2 - Autodesk to neopraví, protože to prodal MUMu a MUM to neopraví, protože tuto verzi nevytvořil.

Proč se nám zákazníci smějí, že používáme ecscad???
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3224:VIPChyba při uložení: dokument xxxx.dwg provádí příkaz
Tip 7155:VIPOdpojování síťových disků a mizení LAN souborů ve Windows XP.
Tip 7078:VIPNelze uložit dokument Inventoru.
Tip 6316:VIPInventor nemůže vytvořit objekty v paměti Direct3D.
Tip 1504:Jak uložit výkres z Mechanical Desktopu do formátu starší verze AutoCADu?
Tip 9316:Jeden nebo několik objektů v tomto výkresu nelze uložit.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.