Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6569 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Programování AutoCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bang17 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.zář.2016
Lokalita: Australia
Používám:
AutoCAD 2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bang17 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Programování AutoCAD
    Zasláno: 08.zář.2016 v 05:54
Dobrý den,

měl bych dotaz ohledně programování do programu AutoCAD. Jsem projektant elektro a už delší dobu přemýšlím, jak si, co nejvíce usnadnit a zrychlit svou práci. 

Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký software, ve kterém můžu vytvořit program, aby mi například na každou stěnu umístil dvě zásuvky, doprostřed místnosti svítidlo, při větších rozměrech místnosti dvě svítidla, dále nastavit, aby mi nad každé umyvadlo umístil svítidlo a na pravou stranu umyvadla zásuvku. 

Vše by bylo vymyšlené, že spotřebiče by se nejdříve nějak označily. Nemám to vymyšlené úplně do detailů, protože se nemůžu zdržovat něčím, co ani nevím, jestli je možné vyrobit.

Děkuji,
s pozdravem Martin Križan
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16556
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 07:25
Žádný jiný software na tuto věc nepotřebujete - sám AutoCAD podporuje takovéto uživatelské aplikace. Lze je naprogramovat v mnoha programovacích jazycích - VisualLISP, VBA, JavaScript, VB.NET, C#, C++, atd.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
kvapil_dc Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD ecscad 2014 R2
Stav: Offline
Bodů: 210
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kvapil_dc Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 07:56
možná by vám vyhovovala funkce z ecscadu - ProjectBuilder. Je to automatický vytvářeč obvodů, schémat, načítající data z excelu.

PS: Třeba jim to už v poslední verzi i funguje LOL
ecscad 2014 R2 - Autodesk to neopraví, protože to prodal MUMu a MUM to neopraví, protože tuto verzi nevytvořil.

Proč se nám zákazníci smějí, že používáme ecscad???
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2687:VIPJak vrátit souřadnici ukázaného bodu výkresu do VBA/ActiveX aplikace?
Tip 5865:Mohu použít Visual Studio 2008 pro tvorbu aplikací pro AutoCAD?
Tip 6927:AutoCAD mi hlásí: ; chyba: nesprávný typ argumentu: fixnump:
Tip 2897:Jak převést všechny součásti sestavy do jiného formátu?
Tip 9161:Jak získat vývojářskou dokumentaci k Inventoru? (API,SDK)
Tip 7838:Problém s OLE objekty v dokumentu Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.