Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 612 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Odstranění vnitřního objemu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 878
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Odstranění vnitřního objemu
    Zasláno: 08.zář.2016 v 10:30
Dobrý den,
jak co nejlépe zahodit vnitřní objem. - Přes odvozené těleso se mi to nedaří, protože zároveň s tím mi likviduje připojovací otvory...

Ideální by bylo udělat jen povrch a z něj objem. Bohužel je to import a tak mi to bere vždy vč vnitřku, který je zbytečně složitý a potřeboval bych se jej zbavit...

Nějaké jiné nápady (než spoustou operací?)


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1030/motor.jpg

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 10:34
Můžete sem přiložit model???či část?< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Elfenbein Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
INVENTOR
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Elfenbein Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 10:54
Dobrý den.
Asi se snažíte udělat zjednodušené těleso ze sestavy. V sestavě si rozkliknte nabídku Komponenta. Tam si vytvoříte Obal. To je nové těleso, které reprezentuje sestavu. Tohle těleso si pak můžete v sestavě vybrat v Úrovni detailů jako novou Náhradu.

Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 878
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2016 v 12:21
Bohužel nepřiložím - je příliš velký (s objemem 29mb a bez objemu 9mb...)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9329:VIPSnadné odstranění pozůstatků typů čar vnesených z DGN.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.