Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1104 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Prednastavenie zobrazovania rezu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 93
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Prednastavenie zobrazovania rezu
    Zasláno: 09.zář.2016 v 09:26
Dobrý deň, 
chcel by som sa spýtať či nieje možné prednastaviť úroveň pohladu a mierku rezov na podrobnosť a mierku ale bez View template. 
Ďakujem
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 2956
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2016 v 10:34
Buď si Revit použije naposledy použitý typ řezu (tam ale neovlivníte měřítko a úroveň), nebo si pro řezy (i jiné typy pohledů) můžete nastavit, jakou šablonu mají použít, ale dá se odškrtnout, aby se ta šablona na řezy použila. Tedy máte ve View template nastaveno (1:50, Fine atd), toto se použije, ale řez tu šablonu nemá přiřazenu.
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 93
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.zář.2016 v 20:24
Super, to som potreboval zistiť.
Ďakujem  Smile
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.