Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1300 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kusovník/rozpiska

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kusovník/rozpiska
    Zasláno: 22.zář.2016 v 08:13
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda se nechá zobrazit v kusovníku nebo rozpisce náhled.
Děkuji
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 08:25
Dá sa to.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44188/nahlad_v_rozp_2016-09-22_08-24-13._2016-09-22_08-24-13.JPG

Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 08:27
A jak se jmenuje tento náhledový sloupec?
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 08:33

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44188/nahľad_2016-09-22_08-32-35.JPG

Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 08:50
Děkuji, jen mi to excel při exportu nezobrazuje...
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 09:14
To rieši táto aplikácia,ale je to len trial verzia na 15 dní.https://apps.autodesk.com/INVNTOR/cs/Detail/Index?id=7914512388428641963&appLang=en&os=Win32_64.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44188/original_c2cd4361-bfd0-4330-8a17-05326e3959a1_BOM2.png


Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 311
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 10:38
BOM Tools je výborná apka. Můžete jí používat i po 15 dnech, omezení je v exportu (100 řádků)
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 11:19
nějak mi nejde načíst konfigurace kusovníku co jsem vytvořil v inventoru...
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 311
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 11:45
Myslím že nejde načíst xml z Inventoru, musíte si to nastavit přímo v BOM aplikaci.
Až to budete mít vyzkoušené, tak si vytvořte soubor nastavení (jako zálohu).
Ještě upozornění, po uplynutí zkušební doby nejdou již sloupce upravovat/přidávat.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 13:08
Děkuji za všechny příspěvky. Snad už jen naposledy...pokud mám v sestavě dvě shodné podsestavy tak mi to napíše počet podsestav=2 ale počet kusů 1.Jde to tak, aby to počítalo reálný počet dílů? a ne sestav 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 25702/Výstřižek.JPG

 
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 311
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 13:56
Při strukturovaným kusovníku to nesčítá, což je škoda.
Pokud potřebuji znát pouze počty dílů mám zaškrtnuto "only parts"
zde se ale nezobrazují podsestavy....
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.zář.2016 v 14:23
jj,to je právě ten problémek :-).Ale jinak díky za snahu
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 880
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.říj.2016 v 14:18
Toto jsem řešil dopočtem přímo v excelu - jinak se mi to nepodařilo.
Šlo o přenásobení KS dílu, počet počtem sestav... - ještě doplním, že bylo třeba trochu více logiky než jednoduché přenásobení, aby se násobilo správnými počty... (bylo nutné si pohlídat "vnoření", což jsem řešil z čísla podsestavy)

Zpět nahoru
xmenn1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.čer.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor,Autocad
Stav: Offline
Bodů: 49
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xmenn1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.říj.2016 v 19:32
Děkuji za odpověď. Jen bych se chtěl zeptat jestli by nebylo možné zaslat jako přílohu excelovský soubor.Nejsem úplně zběhlý v programování..děkuji moc
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10288:VIPJak hromadně exportovat rozpisky z IDW/DWG souborů do XLS?
Tip 2421:VIPJak rozdělit dlouhou rozpisku Inventoru na dva listy?
Tip 2830:VIPJak zobrazit hmotnost sestavy v .IDW výkresu Inventoru?
Tip 4451:Kusovník vs. rozpiska, novinky kusovníku v Inventoru 10.
Tip 3455:VIPChyba při exportu kusovníku: Položka nebyla v kolekci nalezena.
Tip 6536:VIPJak upravit popisy profilů v kusovníku AutoCADu Mechanical?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.