Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 347 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nejde vidět terčík/kříž

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukas kol Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2015
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukas kol Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nejde vidět terčík/kříž
    Zasláno: 22.zář.2016 v 14:26
Zdravím kolegové,
prosím Vás, po chvíli co zapnu autoCAD, tak mi nejde vidět kreslící kříž/terčík. Až když kliknu, tak jde vidět, ale jinak ne.
Nevíte, kde by mohl být problém?

Díky za info, L.
Zpět nahoru
lukas kol Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2015
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukas kol Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 11:54
Dá se případně stáhnout nějaký servis pack k autocadu? Něbo nějaká aktualizace?
L
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 1088
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 12:04
Máte zapnutou hardwarovou akceleraci grafiky?
Pokud ano, zkuste ji vypnout.
---
Jde o certifikovanou grafickou kartu?
=^..^=
Zpět nahoru
lukas kol Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2015
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukas kol Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 12:07
Mám interní grafickou kartu na základové desce.
HW akcelerace je tudíž vypnutá.
L
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 13:14
Dobrý den,

pro zjištění, a stahování dostupných aktualizací můžete využít Autodesk Desktop App.
Zpět nahoru
lukas kol Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2015
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukas kol Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 13:22
mám verzi 2016
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 14:40
Když spustíte AutoCAD, tak není vidět kříž a po kliknutí je pak už vidět pořád? Neběží Vám v PC nějaký program, který se dostává do popředí a tudíž není AutoCAD aktivní program? Je vidět místo kříže šipka?
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 16:00
Autodesk Desktop App slouží i pro starší verze. Zkoušel jste aktualizovat ovladač grafické karty?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 60409/Autodesk_Desktop_App.png


Zpět nahoru
lukas kol Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.led.2015
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukas kol Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2016 v 06:46
Terčík jde po spuštění vidět, zmizí až po chvíli.
Jdu teď zkusit ten hotfix 4.
Děkuji, L.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 127:Chcete zobrazovat terčík u nitkového kříže při použití uchopení?
Tip 617:VIPProč je ve výkresu pootočen kurzorový kříž? Čtyři možné cesty k natočení nitkového kříže.
Tip 3800:VIPBlikající nitkový kříž v okně AutoCADu
Tip 6509:VIPPomalý pohyb kurzoru v AutoCAD Civil 3D.
Tip 3828:Z výkresu mi zmizel nitkový kříž.
Tip 6919:VIPUskakující konstrukční čáry při uchopování v Mechanical.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.