Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 23.bře.2006 v 07:41 |
Potřebuji nastavit půjčování licencí, ale dodaná dokumentace mne poněkud neuspokojuje. 1. Co znamená parametr BORROW_LOWWATER. Na str. 34 manuálu Příručka síťových licencí jsou za sebou dvě navzájem si odporující tvrzení - v první větě se tvrdí, že je to počet licencí, které nelze vypůjčit a v následující větě je to počet licencí, které lze půjčit. (pomíjím, že syntaxe je anglicky a popis k ní jako by bylo česky) 2. V úvodu se tvrdí, že je možné definovat uživatele, kteří si mohou vypůjčit. Nenašel jsem jak a dokumentaci k FLEXlm také ne. 3. Tvrdí se, že licence se půjčuje uživateli, ne na počítač. Chtěl bych mít plnou kontrolu nad půjčováním - třeba tak, že bych se na příslušném počítači přihlásil jako admin a provedl výpůjčku. Je to možné? |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
LOWWATER je počet nevypůjčitelných licencí (ostatní případně na support@xanadu.cz)
|
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Děkuji - už jsem si stáhnul anglický manuál, kde je to jasné.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.