Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5864 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INVENTOR 2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
howen Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.říj.2009
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace howen Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INVENTOR 2017
    Zasláno: 23.zář.2016 v 07:31
Zdravím,

V inventoru 2017 zkouším publikovat 3D PDF, ale nejde zmáčknou tlačítko publikovat.
Poradí někdo kde je problém?



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 19798/3dpdf.PNG

Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 07:39
Dobrý den,

je v místě, kde máte složku "Šablony" k dispozici 3D PDF šablona "Sample Part Template.pdf" ?
Zpět nahoru
howen Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.říj.2009
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace howen Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 08:45
Máte pravdu, zapomněl jsem změnit cestu k šablonám ze starého projektu.

Díky
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.