Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4378 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

RT2017 rozpoznávání dveří

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: RT2017 rozpoznávání dveří
    Zasláno: 25.zář.2016 v 20:38
Pokud si v R2017 pustím v RevitTools rozpoznávání otevírání dveří, tak mi to háže tuto hlášku:


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/RT2017.JPG



S vypnutým doplňkem to nedělá.

Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 441
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.zář.2016 v 21:36
Pokud se hláška zobrazuje jen u konkrétního projektu, můžete nám ho prosím poslat přes helpdesk? Kolegové programátoři se podívají, kde je chyba.
Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2016 v 08:37
Ne, dělá to na jakémkoli projektu, i jen z default šablony Architectural, nakreslím zeď, vložím dveře a hláška je na světě. RT+2017 zatím jsou jen v trial módu, ale to by snad nemělo vadit.
Z jiných aplikací tam mám jen Roombook, jinak jen to, co k tomu dává Autodesk.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 14:02
Tak i po aktivaci RT+ se to objevuje, ale pouze na ENU verzi, kde ovšem ten doplněk nechce fungovat. Na CSY verzi to funguje. Pokud uložím model v CSY verzi a otevřu v ENU verzi, tak dveře nemění svůj parametr při změně otevírání dveří - doplněk se nespustí.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.říj.2016 v 18:13
Po instalaci 2017.1 to vymizelo... 
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2016 v 11:15
Nevymizelo, teď se to objevuje na 2017 CSY i na ENU verzi. Stačí doplněk vypnout a znovu zapnout, kliknout na Doors v doplňku, dojde k zápisu parametru a jeho hodnoty a pak to už funguje. Zřejmě kolize dvou doplňků...

Upravil Peter Jirat - 17.říj.2016 v 11:19
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4415:VIPVýkaz levých/pravých dveří v Revitu.
Tip 4169:Jak v Revitu změnit typ dveří podle jiných dveří?
Tip 2502:Jak rychle vybrat např. všechny dveře 80cm ve výkresu a změnit je na 60cm?
Tip 9444:Ve výkazu dveří mi chybí podlaží nebo typ dveří.
Tip 3503:Snadné přepnutí orientace dveří či stěny.
Tip 6454:VIPAutomatický výkaz směru otevírání oken v AutoCADu Architecture


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,984 sekund.