Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4247 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

chybný překlad - díra v Inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: chybný překlad - díra v Inventoru
    Zasláno: 26.zář.2016 v 11:01
Zdravím,

tak jsem přešel z Inventoru 2014 na Inventor 2017 ale koukám že některé staré chyby zůstávajíTongue

Člověk dělá díru, vybírá "vůli" v díře pro šroub a stále tam je "Zavřít" místo např. těsné Shocked

No ne vždy překlad close je zavřít Cry

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/dira_preklad.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16467
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2016 v 12:45
Dobrý den,
díky - nahlášeno k opravě. Sjednocovací mánie byla v Autodesku populární cca před 5 lety - tohle jsou ještě důsledky.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
VejvodaT Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 12.pro.2014
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejvodaT Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2016 v 13:50
Tak schválně, jestli se to Inventorům povede opravit dřív než v Solidworksech. Tam jsem jim to hlásil asi před 3-mi roky a do loňska tam bylo stále Zavřít. A shodou okolností taky u děr, že by se "použil" stejný překladatel?
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2016 v 13:57
No tak to je vtipný. Jiný CADy a stejná překladatelská chyba :-)
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
VejvodaT Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 12.pro.2014
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejvodaT Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2016 v 11:45
Nejdřív mi to taky přišlo strašně vtipný, na druhý pohled spíš smutný a na třetí jsem se jen utvrdil v tom, že když jsem něco nahlásil jako chybu ( myslím u Solidů, ne tady s Inventorem ) tak že na to lidově řečeno "kákli".
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.