Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3451 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor 2013

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Pertli Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.dub.2007
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD2007, Inventor 10
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pertli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor 2013
    Zasláno: 27.zář.2016 v 07:35
Dobry den, mam vymodelovany projekt ve verzi 2013, lze ho otevřit i v jinych verzích (rocnicich) Inventoru?
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovakia
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2016 v 07:43
Len v Inventore 2014 a vyššie.

Upravil cadman181 - 27.zář.2016 v 08:07
Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 878
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.říj.2016 v 14:22
Ale pozor, pokud si to přemigrujete do novější verze, do staré se již nevrátíte!

Jen přes step / sat nebo jiné exporty, ale bez historie a vazeb.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.