Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4133 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zámena dielov zostavy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
123456 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.čer.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 123456 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zámena dielov zostavy
    Zasláno: 28.zář.2016 v 11:35
Majo
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.zář.2016 v 15:30
Záleží, na akej úrovni chcete prevádzať zmenu dielca, teda či automatizovane alebo ručne. Samozrejme komponenta v zostave sa dá nahradiť inou ručne aj pri zachovaní väzieb za podmienok, ak nová zaväzbená plocha (na novom parte) odpovedá predchádzajúcej (na starom parte). 
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 279
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2016 v 08:15
Zdravím,

pokud si chcete volit jednotlivé konfigurace sestavy s tím že dílyč.2-100 jsou si podobné tak mi to zní jako ideální příklad pro iSestavu.
zkuste shlédnout toto (a máte to i ve slovenštině:-))

Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
123456 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.čer.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 36
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace 123456 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2016 v 08:54
Ďakujem pomohlo.Smile
Majo
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1929:VIPJak převést sestavu z Inventoru do AutoCADu?
Tip 3675:VIPJak vyjmout některé komponenty z výpočtu těžiště sestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.