Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6911 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chyba pri duplikacii rodiny

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba pri duplikacii rodiny
    Zasláno: 29.zář.2016 v 12:41
Dobrý deň,
pri duplikácii rodiny sa mi vyskytla chyba že nieje možné dulikovať element. Neviem jak to je možné pretože Rodina bola najprv vytvorená v R16 a funguje tam bez problemu. Pri konverte do R17 mi už nejde duplikovať a ja neviem ako nájdem kde je chybný prvok...neviete mi prosím poradiť? 
Ďakujem
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 47577/Snímka.JPG

Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2016 v 12:45
Paradox je že všetky parametre v projekte fungujú a v rodine viem vytvoriť nový typ ale nie v projekte Cry
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2016 v 19:49
Zistil som že chyba je pri formule Rough height * Rough width .... nechápem prečo tak zrazu :-/ bude to chyba revitu?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 47577/Snímka2.JPG

Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2016 v 22:42
Dobrý večer, 

jde o chybku, která byla reportována Autodesku a již se řeší. Problém nastává u rodin se vzorci a je možné to obejít vytvořením typu v editoru rodin anebo vytvořením nového typu v prohlížeči projektu, který si pak uzpůsobíte dle potřeb.
PepaR
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2016 v 16:30
Ďakujem
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,174 sekund.