Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5027 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Publikování do 3D pdf

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Publikování do 3D pdf
    Zasláno: 30.zář.2016 v 06:40
Dobrý den,
zkoušel jsem v Inventoru 2017 publikovat model sestavy ,nebo dílu do 3D pdf a vždy se mě otevřel prázdný dokument (okno v pdf kde má být model celé šedé).
Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Děkuji Popelka
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 07:05
Máte nainstalován Acrobat Reader?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 07:19
Dobrý den,
mám nainstalovaný...  

Adobe Acrobat Reader DC

Žádné aktualizace Acrobat nevyžaduje.

Popelka



Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 08:47
Je to Inventor 2017 R2? Dělá to u všech modelů? Hlásí to při publikování nějaké chyby? Možná jsou nějak poškozené šablony PDF.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 10:46
Je to Inventor 2017 SP1.
Chybu to nehlásí žádnou....
Šablony (cz) jsem stahoval z webu Autodesku.

Popelka
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 10:58
Dobrý den,

mohl by jste prosím přiložit screen problému ? Zkontrolujte také, zda máte povoleno zobrazení 3D obsahu.



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 60409/3d_pdf_povoleni_obsahu.png


Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 12:28
Dobrý den,
nastavení mám zaškrtnuté...

Takto se zobrazuje 3D pdf

Připojené souboryzipuploads/26140/3D_pdf.zip

Popelka
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2016 v 14:48
Jestli můžete publikovat přímo ten PDF (třeba přes Helpdesk), možná by šlo něco poznat z něj.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8668:VIP3D PDF výstup z Inventoru, AutoCADu či Revitu - zdarma.
Tip 10831:Publikování 3D PDF přímo z Inventoru.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11102:Při publikování 3D PDF z Inventoru mám zašedlé tlačítko Publikovat.
Tip 9973:VIPiLogic makro pro publikování všech listů výkresu do jednoho PDF.
Tip 5158:VIPSnadný přímý tisk z Revitu do vícelistového PDF souboru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.