Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4236 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor tlačí aj to čo nevidno

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 781
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor tlačí aj to čo nevidno
    Zasláno: 04.říj.2016 v 15:26
Pekný deň,
z nedostatku času som sa uchýlil k tomu čomu sa zásadne vyhýbam - importu vecí z Autocadu do Inventoru. Konkrétne ide o import/vloženie rohového razítka do IDW. V Inventore som ho upravil, vytvoril si razítko Inventorovské. Na prvý pohľad všetko O.K., no keď idem tlačiť výkres pri "preview" zbadám v razítku nejaké divné znaky - ako keby šlo o písmená nahádzané jedno na druhom...dokonca by som povedal, že ide o nejaké reziduá z autocadovského razítka...je to v mieste kde bolo logo. Pôvodné logo som samozrejme vymazal (myslím že v Inventore) a na jeho miesto som dal nové logo (dlhé roky v Inventore používané, teda nie je nanovo vytvorené, je do IDW/razítka nakopírované)
Je to tam samozrejme aj keď to pustím do tlače...
Keď skúšam razítko v Inventore editovať, žiadne reziduá tam ale niesú...
Čo s tým?
Vďaka
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1205
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2016 v 15:59
Zkus změnit formát textu v razitku.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 781
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2016 v 18:03
No tak som to nakoniec vyriešil...ale že by som tomu rozumel, to sa povedať nedá...
Editoval som to razítko v Inventore. To čo chcem aby bolo vidno som posunul mimo oblasť razítka a skúšal som na pôvodnom mieste hľadať tie "reziduá". Samozrejme nič tam nebolo - nič nebolo vidieť, ale pri behaní mišou po dotknutej oblasti sa mi občas niečo neviditeľné "chytilo na udicu"...Tak som skúšal až som chytil. To čo som chytil nebolo vidno, videl som iba tie významné body, ktoré sa vysvietia na zeleno, ak vyberiete príslušný objekt, v mojom prípade to bol text. Tak keď to svietilo, stlačil som DEL a išlo to do večných lovíšť...Boli tam 3 také objekty, ktoré som takto vymazal. Potom som posunil naspäť to čo tam má byť a uložil.
Teraz je už všetko tak ako má byť...ale stále som z toho jeleň...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,406 sekund.