Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2619 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dlouhé načítání vazeb

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.M01@email.cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.úno.2015
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.M01@email.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dlouhé načítání vazeb
    Zasláno: 05.říj.2016 v 09:15
Zdravím všechny uživatele Inventoru,

mám takový problém. Dlouho čekám na načtení vazeb v inventoru. Tento problém mi trvá tak 14 dní. Při vazbení mi naběhne bílá obrazovka a inventor mi napíše, že neodpovídá. Zkoušel jsem počítač obnovit, ale bohužel výsledek žádný. Jedna vazba mi trvá cca 1 min Angry. Pokud s tímto máte někdo zkušenosti tak mi prosím dejte vědět.
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 812
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2016 v 09:41
Robí to na každej zostave? Aj na takej o ktorej 100% viete že je v poriadku?
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2016 v 09:53
Může to být nějaká nabořená součást, ale zkuste nejprve vypnout volby "Povolit analýzu redundance vztahů" a "Povolit analýzu souvisejících chyb vztahů" (3. a 4.) na kartě Sestava v Možnostech aplikace.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 10336:Vazby a spoje sestav Inventoru v 3ds Max.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.