Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5305 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nahrát vlastní potrubí

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
filgang Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.říj.2016
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace filgang Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nahrát vlastní potrubí
    Zasláno: 05.říj.2016 v 22:25
Dobrý den, 
chtěl bych se zeptat, zda se dá nahrát do Inventoru 2017 vlastní vymodelované potrubí a příslušenství ? Jde mi o to, že mě čeká vytvoření velkého potrubního celku s mnoha náklony atd. Dá se nějak vyřešit tento problém ? Děkuji za odpověď 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 05:19
Jestli se jedná o potrubí z obsahového centra tak lze doplnit.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Video od konkurence snad nevadí:)
Zpět nahoru
filgang Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.říj.2016
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace filgang Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 11:18
Děkuji za tuto možnost, myslím si že by mohla vyřešit můj problem.
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 871
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2016 v 09:40
Doplním - osobní zkušenost hovoří u potrubky trošku jinak...
Zde bych VELMI DOPORUČOVAL rovný díl ("trubku") nevytvářet znovu, ale již hotovou rodinu zkopírovat a upravit na patřičné rozměry! Resp. u rovné trubky to prostě nechtělo fungovat (byť vše bylo nastaveno jak mělo). Teda trubka v OC fungovala, ale norma potrubí se z toho udělat prostě nedala.

PS: Pro šťoury - v potrubí nadstavbě (vč správy) jsem dělal denně zhruba 6 let ;-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,406 sekund.