Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4244 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém s instalací

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
vatik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.říj.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vatik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s instalací
    Zasláno: 06.říj.2016 v 11:23
Zdravím, nejde mi nainstalovat AutoCAD 2016. Pomohl by mi s tím někdo? 
Připojené souboryraruploads/72408/cAD.rar
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 13:38
Asi bude potřeba vidět ten instalační protokol (nejen jeho částečný obrázek).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
vatik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.říj.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vatik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 14:33

Připojené souboryraruploads/72408/Text.rar
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2016 v 15:57
Vypadá to jednak že se chybně stáhly některé komponenty a jednak chybně nainstaloval DirectX. Stáhněte si instalaci raději jako samostatný EXE (Download Now namísto Install Now) a instalaci zopakujte. U verze 2017 můžete použít zde stránku Download.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
vatik Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.říj.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vatik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2016 v 07:22
DOkázal jsem stáhnout nějakou verzi, i nainstalovat, ale nechce mě to pustit přes klíč .. (mám na mailu studentský)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2016 v 07:50
Pokud "nějaká verze" je oficiální studentská, produktové klíče najdete zde:
(podstatné je ale spíš vaše individuální sériové číslo, které najdete buď v mailu nebo ve vašem účtu)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
prisokat Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.říj.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad 2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace prisokat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2016 v 21:11
Dobrý večer, snažím se nainstalovat studentskou verzi AutoCad 2017 vše mi naběhne ale stahování jako takové se mi zasekne při 300MB z 4,93 GB nebo neco takového.. nechápu proč stalo se mi to už 3x a vždy se mi stahování zastaví, neporadíte mi nekdo prosim?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2016 v 21:28
Pokud je problém s průběžným stahováním, použijte volbu Download (namísto Install) a stáhněte si nejprve kompletní instalační obraz.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
prisokat Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.říj.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad 2017
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace prisokat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2016 v 21:42
Tuto možnost mi to nenabídne, do stažených souborů se mi stahne instalace tu rozkliknu dám spustit a pak install nebo instalovat komponenty...chvíli instalace beži a načítá se a poté mi to napiše Instalace dokončena, ale některé produkty se nepodařily nainstalovat..
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2016 v 22:02
Volbu DOWNLOAD byste tam mít měl:
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/EDU-DLnow.png

 


Upravil Vladimír Michl - 09.říj.2016 v 22:09
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 305:Máte-li problém s instalací programu PaperPort k HP scannerům
Tip 9201:Kolize MS Forefront Endpoint Protection 2010 s instalací Autodesk 2014.
Tip 580:Kolize Microsoft Office "GC6J3" s instalací AutoCADu.
Tip 8138:Jak nainstalovat soubor DMG s instalací AutoCADu?
Tip 544:Jak vypalovat CD v systému Windows 2000?
Tip 10287:Mohu nainstalovat InfraWorks 360 2016 souběžně s verzí 2015?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,468 sekund.