Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6143 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

přenos projektu na nový disk

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
leos.svoboda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 27.dub.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace leos.svoboda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: přenos projektu na nový disk
    Zasláno: 11.říj.2016 v 08:36
Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jak hromadně převést veškeré projekty na nový síťový disk... Ideálně pokud cesta všech souborů zůstane stejná, jen se změní písmeno disku...

Předem děkuji za odpověď ;-)
Zpět nahoru
Fiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.čer.2010
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Fiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 08:41
Zdravím jestli myslíte projektové soubory tak stací kdyz si je vydate na stávající disk a pak překopírujete na jiny. Nebo jestli myslíte projekty ve smyslu to co jste nakreslil tak pokud používáte správu dokumentace  AutodeskVault stači kopírovat pomocí funkce v menu PACK AND GO soubory se zazipují a vy je překopírujete kam je třeba.
Zpět nahoru
leos.svoboda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 27.dub.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace leos.svoboda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:07
Nejde mi o samotný projekt souboru (ipj), ale o celý projekt včetně nakreslených věcí, knihoven atd... prostě celou strukturu např C:/design/ přenést na Z:/design

Vault nepoužívám.. A pokud bych udělal pack&go u jednotlivých projektů, tak přenesu jen soubory, které jsou v dané sestavě, ze které dělám pack&go... Ale ne celou strukturu adresáře :-/
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:13
Možná hloupost, nemám vyzkoušené. Ale co to prostě překopírovat a v projektu + v možnostech aplikace nastavit nové cesty? Hodně záleží na Vašem nastavení projektového souboru (*.ipj), vazby sestav a dílů pod ním si Inventor umí dohledat.
Samozřejmě zálohovat...
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:39
Dobrý deň, 

Pomocou funkcie Pack&Go dokážete vyexportovať takisto použité diely obsahového centra (knižnice), štýly a šablóny použité v danom projekte spolu so spojenými súbormi. Nie len samotné data projektu. 
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:47
Ak ste single user, tak to stačí hlúpo prekopírovať na nový disk (samozrejme s rovnakou adresárovou štruktúrou, aby sa to čo najviac podobalo pôvodnému stavu) a potom si iba adekvátne upraviť cesty projektov. Ja to vždy robím iba tak a žiadny problém som nikdy nemal...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
leos.svoboda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 27.dub.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
inventor, autocad
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace leos.svoboda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:50
Ano.... pack&go umí vyexportovat knihovny a spojené soubory... ale neumí celou strukturru adresáře, tj včetně dílů, které nejsou v sestavě kterou exportuji (např na nové úložiště touto cestou nedostanu starou, nepoužívanou verzi souboru 00 ale jen aktivní verzi 01)
Zpět nahoru
Jan Videcký Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 12.lis.2010
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Videcký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:51
Dobrý den,
v takovém případě by mělo stačit všechna data překopírovat na Z disk.
Spíše bych upozornil na nebezpečí práce s INV daty ze sitových disku. Může to být rapidně pomalejší a je také nebezpečná nespolehlivost a poškození dat při ukládání po síti.
Ing. Jan Videcký, senior konzultant
CAD Studio a.s.
Autodesk Platinum Partner – CAD/GIS řešení
www.cadstudio.cz   www.cadforum.cz   blog.cadstudio.cz



Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2016 v 09:51
Původně odeslal(a) Ľubomír Pápay Ľubomír Pápay napsal(a):

Ak ste single user, tak to stačí hlúpo prekopírovať na nový disk (samozrejme s rovnakou adresárovou štruktúrou, aby sa to čo najviac podobalo pôvodnému stavu) a potom si iba adekvátne upraviť cesty projektov. Ja to vždy robím iba tak a žiadny problém som nikdy nemal...
Přesně tak jsem to myslel. Pro single uživatele by to mělo fungovat. Dle mého je to nejjednodušší cesta.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.