Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4074 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

3D modelování v ACAD2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: 3D modelování v ACAD2017
    Zasláno: 17.říj.2016 v 15:30
Pokud potřebuji například ozrcadlit 3D objekt, který mi překrývá jiný objekt, tak se nemůžu chytit na koncové body toho prvního (osa zrcadlení), ale kurzor se mi chytá na plochy toho druhého. Jak se toho zbavit?
Ve starších verzích to asi nebylo, nebo bylo vypnuté.

Díky
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16317
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2016 v 16:41
V této oblasti myslím žádná změna nebyla - uchopení by mělo fungovat na "přední" i "zadní" plochy. V různých vizuálních stylech to bude více či méně přehledné - dá se ale zatočit, oříznout pohledovou rovinu, vypnout hladinu, skrýt objekt.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2955
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2016 v 10:28
Díky, dělá to DynUCS...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6012:Rychlé 3D konstrukční příkazy i v režimu náčrtu Inventoru.
Tip 6326:VIPPořadí načítání souborů ACAD.LSP, ACADDOC.LSP, ACAD20xxDOC.LSP, MENU.MNL a dalších
Tip 4907:Uživatelská ikonka 3D kurzoru souřadného systému.
Tip 10559:Jak přepnout Fusion 360 mezi modelováním přímým a s historií?
Tip 7631:Chyba modelování: Vrchol nemá žádné řešení.
Tip 8044:VIPNastavení počáteční velikosti pohledu pro první náčrt.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.