Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4540 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Otevírání součásti z kusovníku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
vomovec Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.zář.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vomovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Otevírání součásti z kusovníku
    Zasláno: 19.říj.2016 v 10:50
Inventor 2017 umožňuje otevírání součástí přímo z kusovníku ve výkrese. Funguje to, má to však jedno ALE: ve stylu kusovníku musí být zapnuto řazení shora dolů, nikoli jak je leckdo zvyklý, zdola nahoru (kusovník nad razítkem). Lze s tím něco v nějaké opravě udělat?

Vojta


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 71097/Otevírání_součásti_z_kusovníku.PNG


VM
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2016 v 12:35
Otevírání dílů z rozpisky mi v prostředí výkresu funguje, je jedno jaké řazení použiji.
Problém bude jinde... Doporučuji opravnou instalaci.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
vomovec Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.zář.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vomovec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2016 v 13:05
Máme nově nainstalováno, aktualizace nainstalovány. Pokud je řazení (ve Stylu kusovníku)  zdola nahoru, otevírají se soubory v opačném pořadí (tzn. místo pos. 1 se mi otevře např. 30, místo pos. 2 se mi otevře 29 atd.)
Pokud si otevřu kusovník pro úpravy, chodí vše jak má být, nezávisle na způsobu řazení podle stylu.
Funguje mi to tedy tak, že musím nastavit ve stylu kusovníku řazení shora dolů a v úpravách kusovníku na výkrese nastavit řazení podle posic sestupně. 


VM
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 301
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 08:35
Máte pravdu, chová se to, jak píšete. To asi nastavit nepůjde, chybička se vloudila....
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 11:01
Potvrzujeme chybu v této nové funkci, odesláno do továrny na opravu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin.Vanecek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 23.lis.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, Inventor, Vault, AutoCAD ecscad
Stav: Offline
Bodů: 80
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (3) Poděkování3   Citace Martin.Vanecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2016 v 09:40
Dobrý den

K danému problému, došla odpověď, že problém bude řešen v rámci vývoje, prozatím neodhadneme jak dlouho bude vydání opravy trvat:

Hello

Thank you for contacting Autodesk Technical Support.

I'm xxxxxxxx, a senior technical support specialist for Inventor. This case has been escalated to me for further review and I'd like to assist you.

This is a great catch! I'm also able to reproduce the same symptom. It looks like Inventor 2017 doesn't recognize the inverted list correctly. I'll report this to the Inventor development team for further investigation and share updates with you soon.

Thank you again and have a wonderful day.

CAD Studio a.s.
Autodesk Platinum Partner – CAD/GIS řešení
www.cadstudio.cz   www.cadforum.cz   blog.cadstudio.cz
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8766:Jak změnit všechny buňky tabulky kusovníku na nestatické?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 11284:VIPSynchronizace kusovníků - zkopírování stejných čísel pozic do podsestav (iLogic).
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,438 sekund.