Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 8934 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spomalený projekt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spomalený projekt
    Zasláno: 20.říj.2016 v 09:14
Dobrý deň, potreboval by som radu.

V Revite vytváram projekt rekonštukcie menšej budovy. Mám vytvorený pôvodný stav ale pri vytváraní nového stavu mi strašne seká, najmä pri vkladaní dverí a okien. Nedá sa s tým pracovať. (Nieje tam vela prvkov)

Po vymazaní všetkých stien ide znovu všetko v poriadku. Vytvoril som dlhú stenu dal tam plno okien a dverí, nakopíroval 150 krát a ide všetko tak ako má ísť. Neviete mi prosím poradiť, nestretli ste sa s týmto problémom? Nemôžem to začať rysovať na novo OuchWacko
Ďakujem
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 09:33
Zkusil jste Audit - zaškrtnout při otevírání?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 09:46
Nie, stačíto len otvoriť s odškrtnutím auditu a uložiť?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 10:05
Projekt je stále rovnako pomalý...
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 11:37
Jednou se taky v jednom projektu objevily tisíce typů čar z jedné aplikace, zkuste si projít i toto, zda tam nemáte něco divného.
Pak taky připojit model do prázdného čistého modelu a zbindovat (vázat z linku na skupinu a rozbít i skupinu, zda se takto "nevyčistí").
Nějaká rodina? Podklad v dwg, který je divný?
Nebo použít Copy/Monitor na přenos zdí,podlah do čistého modelu, tam pak osadit okna dveře a uvidíte, zda to takto můžete "obnovit".
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 13:01
Ani keď som to blindol a rozbil...skúsim ešte nejak systematicky vymazávať steny možno že nájdem tú chybu a potom už len asi cez copy monitor nejak prekopírovať steny,okná a dvere.
Ďakujem za pomoc Smile
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 13:17
Ještě co říká Review warnings?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 21:58
Aha ... 11 289 stien má warning, nejaké konflikty - Highlighted elements are joined but not intersected ... tak to bude ten problem. Vyriešilo by to unjoinovanie všetkých siten?
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3020
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2016 v 09:24
To zkusit určitě můžete, spíše překvapuje ten počet stěn, to je opravdu nutné? Psal jste "menší budova", takhle to na menší budovu nevypadá.
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.říj.2016 v 09:50
Pardón trošku zle som sa vyajdril, to bol počet warningov tých stien, každá stena mala warning s niečim takže sa to nazbieralo. Ospravedlňujem sa za túto informáciu a pre predstavenie je to objekt so 600m2. :)
Ďakujem za pomoc, ušetrili ste mi kopu času :)
Prajem pekný deň

Tip: Pokiaľ by sa niekomu stal podobný problém, využil som dynamo na totálne unjoinovanie elementov, a nemusím tak vytvárať model odznovu, lebo jediné riešenie mi ponúkalo vymazať elementy.


Upravil smileface - 22.říj.2016 v 10:00
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.