Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2444 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spomalený projekt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spomalený projekt
    Zasláno: 20.říj.2016 v 09:14
Dobrý deň, potreboval by som radu.

V Revite vytváram projekt rekonštukcie menšej budovy. Mám vytvorený pôvodný stav ale pri vytváraní nového stavu mi strašne seká, najmä pri vkladaní dverí a okien. Nedá sa s tým pracovať. (Nieje tam vela prvkov)

Po vymazaní všetkých stien ide znovu všetko v poriadku. Vytvoril som dlhú stenu dal tam plno okien a dverí, nakopíroval 150 krát a ide všetko tak ako má ísť. Neviete mi prosím poradiť, nestretli ste sa s týmto problémom? Nemôžem to začať rysovať na novo OuchWacko
Ďakujem
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 09:33
Zkusil jste Audit - zaškrtnout při otevírání?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 09:46
Nie, stačíto len otvoriť s odškrtnutím auditu a uložiť?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 10:05
Projekt je stále rovnako pomalý...
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 11:37
Jednou se taky v jednom projektu objevily tisíce typů čar z jedné aplikace, zkuste si projít i toto, zda tam nemáte něco divného.
Pak taky připojit model do prázdného čistého modelu a zbindovat (vázat z linku na skupinu a rozbít i skupinu, zda se takto "nevyčistí").
Nějaká rodina? Podklad v dwg, který je divný?
Nebo použít Copy/Monitor na přenos zdí,podlah do čistého modelu, tam pak osadit okna dveře a uvidíte, zda to takto můžete "obnovit".
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 13:01
Ani keď som to blindol a rozbil...skúsim ešte nejak systematicky vymazávať steny možno že nájdem tú chybu a potom už len asi cez copy monitor nejak prekopírovať steny,okná a dvere.
Ďakujem za pomoc Smile
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 13:17
Ještě co říká Review warnings?
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2016 v 21:58
Aha ... 11 289 stien má warning, nejaké konflikty - Highlighted elements are joined but not intersected ... tak to bude ten problem. Vyriešilo by to unjoinovanie všetkých siten?
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2016 v 09:24
To zkusit určitě můžete, spíše překvapuje ten počet stěn, to je opravdu nutné? Psal jste "menší budova", takhle to na menší budovu nevypadá.
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.říj.2016 v 09:50
Pardón trošku zle som sa vyajdril, to bol počet warningov tých stien, každá stena mala warning s niečim takže sa to nazbieralo. Ospravedlňujem sa za túto informáciu a pre predstavenie je to objekt so 600m2. :)
Ďakujem za pomoc, ušetrili ste mi kopu času :)
Prajem pekný deň

Tip: Pokiaľ by sa niekomu stal podobný problém, využil som dynamo na totálne unjoinovanie elementov, a nemusím tak vytvárať model odznovu, lebo jediné riešenie mi ponúkalo vymazať elementy.


Upravil smileface - 22.říj.2016 v 10:00
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.