Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5226 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak vložit tabulku z excelu do výkresu?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tapta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.říj.2005
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tapta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak vložit tabulku z excelu do výkresu?
    Zasláno: 21.říj.2016 v 13:37
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jak vložit tabulku z excelu do výkresu. Když ji tam vkládám přes Správa - Vložit objekt tak se vloží jen do velikosti A4, bohužel mam tabulku s více hodnotama a ty to ořízne. Nepomůže ani když zvětším list v excelu na A3.

Pokud tabulku vkládám přes Poznámka - Obecné tak se zas vymaže formátování tabulky a vloží se jen první dva sloupce.
Díky za rady.
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 439
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2016 v 06:52
Budete potřebovat tu tabulku v budoucnu editovat?? Myslím pomocí excelu a přímo z výkresu.
Pokud ne, použijte prachsprostý obrázek.
Jinak jsem s tím kdysi také zápasil, neuspěl. Ale byly to už starší verze SW.
Zpět nahoru
Usak Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.led.2011
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 54
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Usak Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2016 v 07:42
Když tabulku vkládáte jako OLE objekt, mají všechny aplikace ve Windows omezení na velikost. Obrázek je jistota.
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 441
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2016 v 08:00
Pokud se hodnoty nemají aktualizovat po změně excelu, tak stačí hodnoty prachsprostě zkopírovat do připravené obecné tabulky na výkresu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 355:Tabulka Excelu vložená do AutoCADu je oříznutá.
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 2814:Jak vložit tabulku Excelu do výkresu Inventoru?
Tip 428:VIPJak vložit do výkresu tabulku Excelu tak, aby živě odrážela změny?
Tip 7385:VIPChyba "Není implementováno" při propojení XLS parametrů v Inventoru 2010.
Tip 8009:Přímé vložení XLS tabulky do výkresu Inventoru (bez OLE).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.