Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3813 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Voženie prvej súčiastky do zostavy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
Stav: Offline
Bodů: 761
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Voženie prvej súčiastky do zostavy
    Zasláno: 24.říj.2016 v 13:06
Pekný deň,
INV mi zrazu prestal vkladať prvú súčiastku do zostavy automaticky. Čaká na mňa aby som mu povedal kam to má dať...Predpokladám že i de o nejaký nastavovací "čudlík" ktorým sa to dá dať do pôvodného stavu...ale nejako sa mi nedarí ho nájsť...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
raspi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 20.úno.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD Mechanical, VariCAD, Inventor, Solidworks
Stav: Offline
Bodů: 172
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace raspi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2016 v 13:49
Nástroje -> Možnosti aplikace -> Sestava -> zaškrtnout "Umístit a ukotvit první komponentu v počátku".
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
Stav: Offline
Bodů: 761
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2016 v 14:44
Vďaka, aj som to tam hľadal...ale nenašiel...Smile
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Elfenbein Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
INVENTOR
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Elfenbein Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2016 v 08:47
Dobrý den.
Ještě je možné při vkládání kliknout pravým tlačítkem a potom kliknout na "Umístit komponentu v počátku"
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
Stav: Offline
Bodů: 761
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2016 v 09:40
Původně odeslal(a) Elfenbein Elfenbein napsal(a):

Dobrý den.
Ještě je možné při vkládání kliknout pravým tlačítkem a potom kliknout na "Umístit komponentu v počátku"


To ano, ale práve to som nechcel...to by som sa uklikal k smrti...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9618:Ukotvujete správně první součást v sestavě?
Tip 1929:VIPJak převést sestavu z Inventoru do AutoCADu?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3675:VIPJak vyjmout některé komponenty z výpočtu těžiště sestavy?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.