Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5003 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Búracie práce - výkazy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Búracie práce - výkazy
    Zasláno: 25.říj.2016 v 10:20
Dobrý deň,
mohol by som sa spýtať, pri búracích prácach po vložení okna alebo dverí sa mi v stene neukáže fáza zbúrania. Ako mám potom vykázať objem zbúranej steny? Robí sa to nejak inak, rsp. prečo to neukazuje revit?
Ďakujem
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 47577/Bez_názvu.png

Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 2989
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2016 v 14:00
Těch možností je vícero, normálně mám jen dvě fáze (Stávající a Nové), do stávající stěny vložím ve fázi Nové okno nebo dveře, v bouracích výkresech (fáze Nové s přepisem filtru fáze Demolice) vidím bourané konstrukce. Pro výkaz lze použít vlastnost stěny, že nemá fázi (dozdívka přebírá fázi stěny, do které je osazena).
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 96
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2016 v 19:01
Ďakujem veľmi pekne za pomoc, funguje to :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5902:Zaokrouhlení výměr ploch ve výkazech místností Revitu.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.