Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5403 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktivácia (problem)

 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv
Autor
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktivácia (problem)
    Zasláno: 05.lis.2016 v 19:31
Dobrý deň.
Mám problém s aktiváciou autodesk inventor pro 2016.
Chcel by som Vás požiadať o pomoc.
Pozeral som staršie príspevky a našiel som podobný problém ako je môj, lenže stým rozdielom,
že rady boli uvedené na inventor 2010-2015. 
A veľmi som sa v tom nevyznal.

Takže problem je ten. Nainštaloval som inventor a spustil. Následne ho začalo načítavať
a po chvíli napísalo "Licencováni produktu autodesk" tak som čakal pretože to bolo malé
okienko a som si myslel, že niečo robí ale po chvíli som to zavrel a otvorilo sa iné okno.
V ňom bolo napísané "vyzkoušet" alebo "aktivovat". Tak som dal aktivovat a otvorilo sa znova
okno licencováni produktu autodesk lenže väčšie. 
Malo by ukázať to okne, ale s ďalšími inštrukciami, lenže sa nezobrazí :/ . 
Potrebujem to rozbehnúť čo najskôr, pretože potrebujem robiť veci do školy.

Prosím o rady. Vopred ďakujem.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 07:32
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 08:55
To je to o čom som písal. Že tam sú uvedené rady na 2010-2015 inv.
Ale presnejšie  to bolo tak že som sa na to pozrel a dúfal som že to nie je môj problém.
Lebo ako som tak pozeral na to tak som nevedel či to budem vedieť spraviť. 
A vlastne všetko je tam vysvetlené na Internet Explorer. Ja využívam Chrome.
Takže mne treba inú cestu ako to spraviť či? 

Potrebuje teda asi teraz vedieť či to treba spraviť v Chrome nejak alebo v Exploreri.
A či nie je nejaká ľahšia cesta :/, lebo nwm či to budem vedieť spraviť.
Ale ak nebude iná možnosť pokusím sa to spraviť podľa tých vysvetliviek.

Zatiaľ vďaka za snahu.
A ospravedlňujem sa, že som menej skúsený :D
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 09:01
Zkus to opravit v exploreru a pokud ani to nepomůže tak nastav primatní prohlížeč explorer:)
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 11:07
Tak som sa stým dobavil :D, lenže to stále nejde.
Splnil som takmer všetky kroky či už správne tak to je už druhá vec.
Ale myslím, že sa mi podarilo ich zrobiť dobré.

No a teraz k tomu čo som nespravil. Respektíve kde mi vznikla ďalšia chyba.
Stiahol som "autodesklicensinghotfix" spustil ako správcu a napísalo mi to
"Error: No products installed!" .
Tak som sa na to vykašľal a začal robiť zvyšné kroky v tom príspevku čo si mi
poslal. A spravil som ich lenže som nestiahol ten hotfix a nespravil predposledný krok
kedže naňho treba CAD aplikáciu (hotfix) .
A ešte som nedowngradol internet explorer lebo mam Windows 10 a nešlo to. 

Tak ak nejaké nápady, prosím :) 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 11:20
Service pack nejnovejsi:)
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 11:42
Prepáč, ale prosím ťa nemohol by si mi poslať konkretne ktorý mám stiahnuť ?
Lebo sa v tom strácam, pretože nwm nájsť service pack na inventor pro 2016 .
Poprípade som stiahol Autodesk Inventor LT 2016 Service Pack 2 (64-bit) External lenže nwm či 
to je ono. A keď áno tak mi pri otvorení napíše chybu.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 11:45
 Inventor 2016 SP2 (for SP1, R2, R3)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 13:24
Hm.... Máte ešte nejaký nápad? :/
Lebo som posťahoval a nainštaloval všeličo a ta licencia je stále biela ...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73056/fdasf.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16657
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 15:20
Tip 7738 je sice pro starší verze, ale popsaný problém s nefungujícím skriptováním ve Windows může znefunkčnit i novější verze Windows aplikací.
 
Internet Explorer nemůžete "nemít" - je součástí Windows (i Win10). Ověřte proto jeho nastavení bezpečnosti a proveďte onu popsanou přeregistraci DLL souborů skriptování.
 
Problém může dělat i nějaký antivir. Jde o studentskou nebo komerční licenci? Pokud studentskou, doporučujeme pro Win10 spíše aktuální Inventor Pro 2017.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 16:51
Myslím že som nenapísal presne že nemám explorer len že nwm ako downgradovať explorer 11 na 9-ku.
Skúšal som ešte teda pozmeniť to zabezpečenie v exploreri, ale nepomohlo to. 

Áno, mam študentskú verziu programu. 
Tak ak už nebudu žiadne iné nápady tak skusim prejsť na verziu Inventor Pro 2017 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 18:54
co máš za antivir??
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 19:03
AVG.
Ale skúšal som ho už vypnúť. 
Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 19:24
Možno som to len zlé nainštaloval nwm.
Lebo som to inštaloval do Dčka. A teraz je to rozdelené.
Niečo je v Dčku a niečo v Cčku.
A možno že to nevadí nwm.
Som stratený v tom.

Ešte na stránke autodesk je niečo ako: Konfigurácia sieťových licencií License Manager na Windows
Či nemám niečo z toho spraviť náhodou. Lebo ani nwm čo to je. 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 19:53
Tz nemáš sítovou licneci  ale pevnou  to se t+ netýká.
Zkus teda naisntalovat inventor na systemovej disk C. jinak mě už nic nenapadá

Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2016 v 22:02
Skúsil som "dve muchy jednou ranou" no nepomohlo.
Odinštaloval som Inventor Pro 2016 a namiesto neho som stiahol 2017.
Aj som to tentokrát inštaloval rovno do C-čka a stále nič, ten istý problem.

Už mi teda iba napadá či mám stiahnuté všetky potrebné aktualizácie ovladačov 
a potrebné programy pre spustenie. 

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2016 v 05:24
Pak už nevím co by to mohlo způsobovat:( tady už pomůže asi jen pan Michl:)
Máš naistalovanou nej  verzy javy a nejnovější flash player?
https://www.java.com/en/download/
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">


Zpět nahoru
jakub1234222 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor Pro 2016
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub1234222 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2016 v 18:32
Strácam nervy pomaly ale iste :D .

Pustil som sa do aktualizácie javy. 
Aktualizoval som ale stále nič.
Bol síce problém zo začiatku, ale nejak sa to podarilo.
Okno na licencovanie je stále biele v inventore.

Potom som sa pustil do flash playeru.
To bol väčší háčik.
Pri aktualizácií sa stalo to iste ako pri inventore.
Aktualizačné okno bolo prázdne.
Tak som všetko odinštaloval z flash playeru a stiahol najnovšiu verziu na novo.
Nainštaloval som všetko v poho lenže inventor stále nič :/ .
Tak som ešte nejaké veci sťahoval k adobe, ale nepomohlo. 

Ak nejaké rady tak prosím :) 
A ešte ako je v náhľade "skontrolovať" tak to kliknem a otvorí sa to v chrome
nemalo by sa to otvarať v exploery? Väčšinu otvára v exploery ale toto nie 
Náhľad ešte:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73056/Bez_názvu.jpg




Upravil jakub1234222 - 07.lis.2016 v 18:35
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,625 sekund.