Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | |
jakub1234222 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.lis.2016 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Pro 2016 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 05.lis.2016 v 19:31 |
Dobrý deň.
Mám problém s aktiváciou autodesk inventor pro 2016. Chcel by som Vás požiadať o pomoc. Pozeral som staršie príspevky a našiel som podobný problém ako je môj, lenže stým rozdielom, že rady boli uvedené na inventor 2010-2015. A veľmi som sa v tom nevyznal. Takže problem je ten. Nainštaloval som inventor a spustil. Následne ho začalo načítavať a po chvíli napísalo "Licencováni produktu autodesk" tak som čakal pretože to bolo malé okienko a som si myslel, že niečo robí ale po chvíli som to zavrel a otvorilo sa iné okno. V ňom bolo napísané "vyzkoušet" alebo "aktivovat". Tak som dal aktivovat a otvorilo sa znova okno licencováni produktu autodesk lenže väčšie. Malo by ukázať to okne, ale s ďalšími inštrukciami, lenže sa nezobrazí :/ . Potrebujem to rozbehnúť čo najskôr, pretože potrebujem robiť veci do školy. Prosím o rady. Vopred ďakujem.
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
![]() |
|
jakub1234222 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 05.lis.2016 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor Pro 2016 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
To je to o čom som písal. Že tam sú uvedené rady na 2010-2015 inv.
Ale presnejšie to bolo tak že som sa na to pozrel a dúfal som že to nie je môj problém. Lebo ako som tak pozeral na to tak som nevedel či to budem vedieť spraviť. A vlastne všetko je tam vysvetlené na Internet Explorer. Ja využívam Chrome. Takže mne treba inú cestu ako to spraviť či? Potrebuje teda asi teraz vedieť či to treba spraviť v Chrome nejak alebo v Exploreri. A či nie je nejaká ľahšia cesta :/, lebo nwm či to budem vedieť spraviť. Ale ak nebude iná možnosť pokusím sa to spraviť podľa tých vysvetliviek. Zatiaľ vďaka za snahu. A ospravedlňujem sa, že som menej skúsený :D
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Zkus to opravit v exploreru a pokud ani to nepomůže tak nastav primatní prohlížeč explorer:)
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak som sa stým dobavil :D, lenže to stále nejde.
Splnil som takmer všetky kroky či už správne tak to je už druhá vec. Ale myslím, že sa mi podarilo ich zrobiť dobré. No a teraz k tomu čo som nespravil. Respektíve kde mi vznikla ďalšia chyba. Stiahol som "autodesklicensinghotfix" spustil ako správcu a napísalo mi to "Error: No products installed!" . Tak som sa na to vykašľal a začal robiť zvyšné kroky v tom príspevku čo si mi poslal. A spravil som ich lenže som nestiahol ten hotfix a nespravil predposledný krok kedže naňho treba CAD aplikáciu (hotfix) . A ešte som nedowngradol internet explorer lebo mam Windows 10 a nešlo to. Tak ak nejaké nápady, prosím :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Service pack nejnovejsi:)
|
|
![]() |
|
![]() |
Prepáč, ale prosím ťa nemohol by si mi poslať konkretne ktorý mám stiahnuť ?
Lebo sa v tom strácam, pretože nwm nájsť service pack na inventor pro 2016 . Poprípade som stiahol Autodesk Inventor LT 2016 Service Pack 2 (64-bit) ![]() to je ono. A keď áno tak mi pri otvorení napíše chybu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Inventor 2016 SP2 (for SP1, R2, R3)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
![]() |
|
![]() |
Hm.... Máte ešte nejaký nápad? :/
Lebo som posťahoval a nainštaloval všeličo a ta licencia je stále biela ... |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Tip 7738 je sice pro starší verze, ale popsaný problém s nefungujícím skriptováním ve Windows může znefunkčnit i novější verze Windows aplikací.
Internet Explorer nemůžete "nemít" - je součástí Windows (i Win10). Ověřte proto jeho nastavení bezpečnosti a proveďte onu popsanou přeregistraci DLL souborů skriptování. Problém může dělat i nějaký antivir. Jde o studentskou nebo komerční licenci? Pokud studentskou, doporučujeme pro Win10 spíše aktuální Inventor Pro 2017.
|
|
![]() |
|
![]() |
Myslím že som nenapísal presne že nemám explorer len že nwm ako downgradovať explorer 11 na 9-ku.
Skúšal som ešte teda pozmeniť to zabezpečenie v exploreri, ale nepomohlo to. Áno, mam študentskú verziu programu. Tak ak už nebudu žiadne iné nápady tak skusim prejsť na verziu Inventor Pro 2017
|
|
![]() |
|
![]() |
co máš za antivir??
|
|
![]() |
|
![]() |
AVG.
Ale skúšal som ho už vypnúť.
|
|
![]() |
|
![]() |
Možno som to len zlé nainštaloval nwm.
Lebo som to inštaloval do Dčka. A teraz je to rozdelené. Niečo je v Dčku a niečo v Cčku. A možno že to nevadí nwm. Som stratený v tom. Ešte na stránke autodesk je niečo ako: Konfigurácia sieťových licencií License Manager na Windows Či nemám niečo z toho spraviť náhodou. Lebo ani nwm čo to je.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tz nemáš sítovou licneci ale pevnou to se t+ netýká.
Zkus teda naisntalovat inventor na systemovej disk C. jinak mě už nic nenapadá |
|
![]() |
|
![]() |
Skúsil som "dve muchy jednou ranou" no nepomohlo.
Odinštaloval som Inventor Pro 2016 a namiesto neho som stiahol 2017. Aj som to tentokrát inštaloval rovno do C-čka a stále nič, ten istý problem. Už mi teda iba napadá či mám stiahnuté všetky potrebné aktualizácie ovladačov a potrebné programy pre spustenie. |
|
![]() |
|
![]() |
Pak už nevím co by to mohlo způsobovat:( tady už pomůže asi jen pan Michl:)
Máš naistalovanou nej verzy javy a nejnovější flash player? https://www.java.com/en/download/
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;"> |
|
![]() |
|
![]() |
Strácam nervy pomaly ale iste :D .
Pustil som sa do aktualizácie javy. Aktualizoval som ale stále nič. Bol síce problém zo začiatku, ale nejak sa to podarilo. Okno na licencovanie je stále biele v inventore. Potom som sa pustil do flash playeru. To bol väčší háčik. Pri aktualizácií sa stalo to iste ako pri inventore. Aktualizačné okno bolo prázdne. Tak som všetko odinštaloval z flash playeru a stiahol najnovšiu verziu na novo. Nainštaloval som všetko v poho lenže inventor stále nič :/ . Tak som ešte nejaké veci sťahoval k adobe, ale nepomohlo. Ak nejaké rady tak prosím :) A ešte ako je v náhľade "skontrolovať" tak to kliknem a otvorí sa to v chrome nemalo by sa to otvarať v exploery? Väčšinu otvára v exploery ale toto nie Náhľad ešte: Upravil jakub1234222 - 07.lis.2016 v 18:35 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,727 sekund.