Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4837 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor 2017 R3

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor 2017 R3
    Zasláno: 08.lis.2016 v 13:44
Uživatelé Inventoru 2017 s programem údržby si mohou stáhnout aktualizaci R3 s řadou nových funkcí - viz Download a:
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 333
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 06:41
Dobrý den,
je možno aktualizaci R3 nainstalovat do základní verze, nebo je nutno nejdříve nainstalovat aktualizace R1 a R2?
Děkuji za informaci.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 07:20
Nemusíte předem instalovat ani SP1, ani R2 - stačí i základní verze.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 333
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 07:24
Takže aktualizace R3 obsahuje i vylepšení obsažená v SP1 a R2?
Zpět nahoru
Jan ŠKROBÁČEK Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 35
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan ŠKROBÁČEK Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 07:48
Původně odeslal(a) Hrnčíř Hrnčíř napsal(a):

Takže aktualizace R3 obsahuje i vylepšení obsažená v SP1 a R2?
 
Přidám se ještě s jedním dotazem - není tam problém s českým jazykovým balíčkem, jako byl u R2?
Díky.
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1250
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 07:58
Je,jen musíš mít k dispozici instalačku INVENTORU tam si ten soubor který hledá  najdeš a připojíš< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
michal1x Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.úno.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal1x Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.lis.2016 v 14:05
Bohužel moje instalace hledá soubor MSI16.msi a ten v instalačce není.
Vávrů
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1250
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.lis.2016 v 14:23
Vyhledat soubor v instalačce inventoru. jsem na tom stejně.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.lis.2016 v 16:04
Problém je zdá se už v prvotní instalaci ze sady Design Suite, u samotného Inventoru to nenastává. Kolegové popsali do tipu 11166.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 333
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 06:35
Dobrý den,
plánuji instalaci balíčku Factory Design Suite Ultimate 2017 z instalační flešky, kterou jsem si objednal u Autodesku. Jsou na flešce také nesprávné soubory českého Language Packu? A lze na instalační flešce přepisovat soubory?
Děkuji za informaci.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.