Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4445 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Základní pohled

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 152
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Základní pohled
    Zasláno: 08.lis.2016 v 22:58


Dobrý den,
HLÁSÍM: tato chyba se vyskytuje v AUTOCAD 2017 SP1 - po doporučované úpravě ok.

A dále dotaz:
student verze AUTOCAD 2014 na WIN 10 hlásí to samé, přitom "CSY" má nastavené. Tak nějak mě tam nesedí 2014 na WIN 10, ale .....
Doporučil jsem student ver. update na 2017 a SP1 (+ruční úpravu), na ntb studentky to není problém, ale škola výukově běží na 2014 (ČZU - navrhuji osvětu Smile), tak že tam je problém - "nutí" je tahat čáry promítaných pohledů, byť teorii promítaní zvládají.

díky za reakci win10 / cad 2014





Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16316
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2016 v 23:17
Díky - tip jsme doplnili o verzi 2017.
 
U verze 2014 pod Win10 asi nebude ani tak problém s nekompatibilitou samotného AutoCADu, ale spíš s nekompatibilitou oné starší komponenty Inventoru. S tím asi nic moc udělat nepůjde. Školy mají aktuální verze Autodesk produktů zdarma, takže osvětu zkusíme - chápu ale, že to může být třeba otázka hardware nebo práce s reinstalacemi či s výukovými materiály.
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 152
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2016 v 23:40
přesně, reinstalace ! ! !, stud. materiálu budou v základu podobné, obzvlášť na tý základní úrovni používání.
Ale jinak už dobrou noc  ...
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9752:Vytvoření pohledu řezu bez základního pohledu.
Tip 3897:V pohledu Detailu výkresu Inventoru se mi nezobrazují kóty.
Tip 1106:Jak vytvářet 360-stupňové panoramatické animace?
Tip 9372:Jak do výkresového pohledu automaticky zahrnout kóty modelu?
Tip 6734:Kde leží počátek souřadného systému v Revitu?
Tip 9631:Pohledy, řezy a detaily 3D modelů Inventoru generované v AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,157 sekund.