Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2989 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunkční pás karet

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
henry31 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 28.lis.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCad2014 LT
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace henry31 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunkční pás karet
    Zasláno: 09.lis.2016 v 08:57
Dobrý den,
po přeinstalaci celého počítače a přeinstalaci AutoCad LT 2014 mi nejde zobrazit pás karet. Ihned po instalaci je vše jak má být, ale hned druhý den při novém spuštění ACad je pás karet pryč a nejde ho zobrazit. Po kliknutí na Nástroje/Palety/Pás karet to vyhodí hlášku: "Neznámý příkaz RIBBON. Stiskněte F1 pro nápovědu". Nápověda mi však nic neporadí.
Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? Nevíte jak to vyřešit?

Děkuji předem za tipy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 09:07
Neblokne vám antivir některou komponentu AutoCADu nebo nespouštíte AutoCAD pod nepodporovaným OS?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
henry31 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 28.lis.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCad2014 LT
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace henry31 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 09:10
Na stroji je instalován Windows 10 a AVG antivirus. Zvláštní je, že před přeinstalací vše fungovalo tak jak má Confused
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 09:15
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1250
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2016 v 11:05
Nepomůže servis pack na autoCAD?< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Mě třeba pomohl rozchodit i invenor 2014LT na WIN10
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7188:VIPNastavení Ribbonu a Panelu rychlého přístupu na výchozí hodnoty.
Tip 7513:Poškozený ribbon Inventoru nebo chyba při spuštění.
Tip 8341:Jak změnit pořadí karet v ribbonu AutoCADu nebo Inventoru?
Tip 9863:VIPJak spouštět makra iLogic ikonkami v ribbonu Inventoru?
Tip 6864:"Expert mód" pro Inventor ribbon.
Tip 8316:Jak vytvořit 2D pohled či řez v AutoCADu Architecture?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.