Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5338 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vrtaci prípravok

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Marek777 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 01.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marek777 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vrtaci prípravok
    Zasláno: 09.lis.2016 v 21:47
Zdravím,vedel by mi niekto poradiť ako najlepšie navrhnúť vrtaci prípravok pre túto súčiastku na jedno upnutie najlepšie
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 72973/Snimka_obrazovky_2016-11-01-11-30-53-642.jpeg

Zpět nahoru
Fiki Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.čer.2010
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 44
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Fiki Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2016 v 07:23
Zdravím napadla mě jen rychlá odpověď, asi se to bude frézovat tak při frézování nech vrtat jeden otvor a pak stačí vrtací přípravek na jeden otvor s jedním upnutím.

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2016 v 09:02
Pokud bych to frezoval na CNC tak už rovnou tm dám i ty díry obě.Ušetří se čas manipulací praci atd< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
VejvodaT Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 12.pro.2014
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 69
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejvodaT Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.lis.2016 v 10:38
Informací je poměrně málo, záleží na počtu kusů a podobně. Nedávno jsme dělali přípravek na vrtání, kde se do "šablony" naskládalo tuším 20ks a projelo se to na CNCčku naráz. V tomto případě to je typově stejné z obou stran, tak pokud je to 5-ti oska tak naráz půjde, jestli jen 3-oska tak na 2x. Záleží na tom, čím se bude vrtat a kolik kusů. Pro pár kusů bych přípravek neřešil, pro desítky až stovky jistě.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,265 sekund.