Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4406 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Spojení čar v Inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
falonso Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.lis.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor Professional 2018
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace falonso Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Spojení čar v Inventoru
    Zasláno: 10.lis.2016 v 23:19
Můžete mi, prosím, poradit jak v Inventoru 2016 spojit dvě čáry? Hledám inverzní funkci k funkci rozdělit.

Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 05:41
Taková f-ce v inventoru asi NEEXISTUJE.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 07:14
O takové fci taky nevím.
Na co konkrétně to potřebujete?
Zpět nahoru
falonso Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.lis.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor Professional 2018
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace falonso Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 09:38
Ok, děkuji za odpovědi, po dlouhém pátrání na internetu jsem to také nenašel, ale pro jistotu jsem se zeptal zkušenějších.

K čemu to potřebuji? Řekněme, že mám součást, kterou jsem upravil a změnil/prodloužil její tvar (světle modrá) a teď bych chtěl mít jednu osu po celé délce součásti. Ano, mohu původní osu smazat a nakreslit novou přes celou délku, jenže to mi zase zmizí již vytvořené rozměry apod. 





Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2014, AutoCAD 2014, Vault Pro 2014
Stav: Offline
Bodů: 1134
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Mrázek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 09:48
A není jednodušší osu prostě protáhnout? Pokud s tím máte problém v tomto konkrétním případě, tak pouze zrušte vazbu na počátek a půjde vám s tím normálně posouvat myší.
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2014, ACADM2014, Catia V5/20
Zpět nahoru
falonso Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.lis.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor Professional 2018
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace falonso Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 09:51
Díky moc!! Přesně tohle jsem myslel, ale tím, že to bylo ukotvené tak to protáhnutí nefungovalo a já nevěděl, čím to je.
Zpět nahoru
Jiri.Dostal Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2011
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
INV 2014, MCAD 2014, Vault 2014 Pro
Stav: Offline
Bodů: 443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri.Dostal Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 10:20
Proto jsem se ptal na použití. Ve Vašem případě používám přesně to, co napsal pan Mrázek. Zruším totožnou vazbu, čáru protáhnu ručně a vytvořím novou vazbu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.