Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5886 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunkční kopírování mezi výkresy a rozvrženími.

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ZTIProjekt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.lis.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 20013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZTIProjekt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nefunkční kopírování mezi výkresy a rozvrženími.
    Zasláno: 11.lis.2016 v 11:09
dobrý den, prosím o radu. Nefunuguje mi kopirování s referenčním bodem mezi výkresy a rozvrženímí, navíc výkresy s pár čarama mají víc jak 20Mb.Mám autocad 2013 LT. V některých výkresech pomohlo vyčištění výkresu a obnovení. Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16479
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 11:15
Nejsou v onom výkresu podklady z DGN (viz tip 10315) nebo neprošel nějakou non-Autodesk aplikací?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
ZTIProjekt Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.lis.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 20013
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZTIProjekt Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.lis.2016 v 12:19
Ve výkrese je pouze pár čar a připojené x-refy bez DNG.Problém nastane když jihého výkresu kopíruji např. rozpisku, do prvníhho rozvržení se nakopiruje ale do dalšího už ne.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2747:VIPPřepnutí mezi modelem a rozvržením nebo mezi rozvrženími je náhle pomalé.
Tip 10009:Nefunguje mi kopie rozvržení pomocí Ctrl+přetažení v AutoCADu 2015.
Tip 10315:Nefunkční kopírování objektů a nárůst velikosti výkresu.
Tip 2842:Nevíte-li jak dál, klepněte pravým tlačítkem.
Tip 7584:Vykreslení série rámečků/kreseb poskládaných v DWG výkresu (resp. vygenerování řady rozvržení).
Tip 8941:Nově vytvořený výřez zkopírováním existujícího je vždy vypnutý.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.