Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4613 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

QR Code

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 328
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: QR Code
    Zasláno: 14.lis.2016 v 07:22
Dobrý den,
v Inventoru 2014 jsem vložil do výkresu QR Code (do panelu "Vytvořit značku" jsem napsal odkaz na webovou stránu a použil jsem malá i velká písmena, protože jen tak se tato stránka načte ). Pak jsem čtečkou QR kódů v mobilu s Androidem načetl QR kód, ale všechna písmena byla velká, takže nebylo možno webovou stránku načíst. Tento postup jsem chtěl použít pro odkaz z výkresu na uložiště v A360, aby si příjemce výkresu mohl prohlédnout i 3D model.
Použil jsem různé čtečky, ale vždy byla všechna písmena velká.
Z toho plyne že tvorba QR kódů v Inventoru není dokonalá a v tomto případě je k ničemu. Nebo dělám něco špatně?
Děkuji za informace.
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 847
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.lis.2016 v 09:10
Je potřeba zvolit správné kódování. Pro rozlišování malých a velkých písmen je nutné použít kódování BYTE. Viz QR kód s odkazem na tuto stránku.
 
 
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/14-11-2016_9-08-55.png

 
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/14-11-2016_9-09-15.png

Zpět nahoru
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 328
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrnčíř Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.lis.2016 v 10:14
Funguje to. Děkuji mnohokrát.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7792:QR kódy ve výkresech Inventoru.
Tip 7666:Automaticky generované QR kódy pro DWG výkresy.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.