Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3905 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Velikos papíru při vykreslování v Auto Cad 2016

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Targo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD LT 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Targo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Velikos papíru při vykreslování v Auto Cad 2016
    Zasláno: 15.lis.2016 v 09:04
Dobrý den,
koupil jsem nový PC, nainstaloval AutoCad LT 2016, nainstaloval plotr HP DesignJet T120 a když chci tisknout, tak se mi nezobrazuje ve vykreslení velikost papíru. Je tam jen (na výšku) nebo (na šířku). Už jsem plotr přeinstaloval, zaktualizoval a pořád nic. Nevíte, kde se to nastavuje nebo stačí přeinstalovat cad, či něco jiného?     Děkuji

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73233/velikost_papíru.jpg


Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2016 v 14:25
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2016 v 15:47
Zkuste také příbuzný tip 10553.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Targo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD LT 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Targo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2016 v 16:56
Zkusil jsem všechny možné aktualizace apod. co v tom odkazu byly a nepodařilo se mi to. A ještě jsem si všimnul, že na starém PC mám ten plotr v autocadu označen jako: HP Design Jet T120 a v novém PC jako: HP Designjet T1320 PCL3. Může být toto problém, že se mi třeba špatně nainstaloval?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16321
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2016 v 18:46
To vypadá že máte nainstalovaný driver na jiný model, označení by mělo souhlasit s vaším plotrem (používá HPGL2, ne PCL3).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Targo Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AutoCAD LT 2016
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Targo Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 07:20
A nevíte prosím vás, co jsem mohl při instalaci nastavit špatně? Instaloval jsem to z CD dodaného s plotrem. Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 527:Proč je otočení mého výkresu nesprávné?
Tip 3964:Po Náhledu tisku se změní velikost papíru.
Tip 5848:VIPSkládání PLT výkresů (nesting) i na plotry nepodporující tuto funkci.
Tip 524:Proč není u mého konfigurovaného plotru vypsán rozměr papíru, který běžně používám?
Tip 10553:AutoCAD 2015 a 2016 mi neumožňují zvolit rozměr papíru pro Designjet T120/T520.
Tip 7596:Rychlý převod DWG výkresu do PDF.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 8,594 sekund.