Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6305 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazuje dialógové okná

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
beno632 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Mechanical 2014,Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace beno632 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje dialógové okná
    Zasláno: 15.lis.2016 v 18:59
Zdravím Vás, mám problém s príkazmi _mlstyle a _scalelistedit, či už zadám príkaz do príkazového riadka alebo zvoli požadovaný príkaz z rolovacieho menu tak autocad sa správa ako keby dialogové okno bolo zobrazené, teda pri stlačení klavesnice alebo myši sa ozve gong že som tukol mimo okna ale okno pritom nikde nieje. 
Vedeli by ste mi poradiť? 
Viem isto že príkazy išli pred istou dobou, neviem si to vôbec vysvetliť. Na ostatných príkazoch som si zmenu nevšimol. Mám AutoCAD Mechanical 2014.

ďakujem

Martin
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2016 v 20:42
Dobrý den, toto se může stát pokud pracujete na více monitorech a jeden pak odpojíte. 

Pokud jste tedy využíval více monitorů, zkuste je připojit a spustit příkaz. Okno může vyskočit mimo na jiné ploše.

Popřípadě zkuste kliknout pravým na hodiny ve windows a dát možnost - OKNA na sebe. (Win10)
Zpět nahoru
beno632 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Mechanical 2014,Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace beno632 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 11:15
Ja si tiež myslím že to bude asi tým že pracujem na dvoch plochách, ale bohužiaľ skúšal som všetky triky ktoré ma napadli (odpojiť pripojiť monitory, prehodiť nadradené plochy, zmeniť rozlíšenie)tak isto aj tie čo ste odporučil a stále nič. Už si neviem rady.  
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 11:42
Zpět nahoru
beno632 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD Mechanical 2014,Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace beno632 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 12:10
Ďakujem postup z odkazu dva zabral.

Pre ostatných nešťastníkov, ktorý sa stretnú s týmto problémom pripájam postup:

  1. Spustite príkaz, ktorý vám nezobrazí dialógové okno
  2. Stlačte klávesovú kombináciu Alt + medzerník na klávesnici.
  3. Z rolovacieho menu zvolte voľbu Premiestniť
  4. Následne stačte klávesu M  a pomocou šipiek si presuňte dialógové okno. (Po stlačení šipky sa dá zvoliť poloha loga aj pomocou myšky)
  5. Zvolenú polohu potvrďte stlačením klávesy enter alebo kliknutím na ľavé tlačidlo myši 
Zpět nahoru
IPíša Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.led.2013
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IPíša Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 12:37
Ostatní nešťastníci tenhle postup používají dost často. Je taky hned pod vaším dotazem v tipu 5748.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5748:Jak najít "ztracený" dialog mimo obrazovku?
Tip 6975:VIPProblém s dialogem vlastností modelu zobrazení Topobase.
Tip 10844:VIPPři analýze rámových konstrukcí se nezobrazuje karta „Analýza rámových konstrukcí“.
Tip 10252:VIPChybějící ribbon Analýzy rámových konstrukcí v Inventoru.
Tip 9984:VIPInventor Publisher mi nezvýrazní vybrané komponenty sestavy.
Tip 7182:VIPNefungující náhled před tiskem.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.