Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6160 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD - samy se mi vytvářejí čáry po výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
VejWinka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejWinka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD - samy se mi vytvářejí čáry po výkresu
    Zasláno: 15.lis.2016 v 22:39
Ahoj všem,
         moc prosím o pomoc. V Cadu se mi po vytvoření pár objektů začnou samy od sebe vytvářet tyto čáry (můžete vidět na obrázku), které nejdou nijak smazat a ani označit! Vazby to nejsou, to jsem zkoušela. Nevím si s tím rady. Smazala jsem AutoCAD a nainstalovala znovu a opět žádná. Přitom když jsem to otevřela v Cadu na jiném počítači, tak se tam ty čáry nedělaly... už jsem zoufalá. Při pohybu po výkresu se dokonce čáry samy přeskupují. Nedá se v tom dělat, je to chaos a ještě mi to narušuje objekty a mění tvary. Prosím prosím o jakoukoliv radu. 
                                                                       Děkuji, Klára


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 73248/cad2.png

Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1714
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 08:31
Chtělo by to asi přiložit i výkres, nebo alespoň část.
Jak je to kresleno - jsou to čáry nebo bloky? Je to ve 2D nebo 3D?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 698
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 08:33
Dobry den,
zkusime se na to podivat ze dvou uhlu...
  1. nastaveni pocitace...
    1. Jaky mat na PC operacni system (Win 7, 8.., 10...)? 
    2. Mate nainstalovane vsechny servicepacky pro AutoAD 2016?
    3. Jakou pouzivate grafickou kartu?
    4. Mate zapnutou hardware-ovou akceleraci?

  2. problem ve vykrese
    1. deje se Vam to i u jinych vykresu? Pokud e, tak zkuste dany vykres nahrat sem na forum (nebo cast vykresu, ale musi se tam objevovat tato "zahada" :))
    2. jsou entiti na zaslanem obrazku bloky? Poku ano, kde maji uchopovaci body?
    3. Jste spravne prepnuta do pohledu TOP a v dratovem modelu...?
    4. ...
Zkuste vykres zaslat sem na forum... treba to pomuze taky (obzvlast, pokud se Vam to, na jinych vykresech nestava...)
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16550
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 09:08
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
VejWinka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.lis.2016
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VejWinka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2016 v 13:34
Dobrý den,
   velice Vám děkuji!!! Bylo to opravdu grafickou kartou a vyřešilo to nastavení v grafických vlastnostech a vyškrtnutí volby  Vyhladit zobrazení hran. Ještě jednou moc díky :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7059:Nejde mi vyšrafovat objekt uzavřený klikatou čarou (AMZIGZAG).
Tip 10869:Přes výkres se zobrazují náhodné čáry.
Tip 334:Čáry výkresu jsou tlustší než by měly být.
Tip 1609:VIPBěhem práce v AutoCADu a ADT3 se mi jednotky samy přepínají na palce! Jak tomu jednoduše zabránit nastavením?
Tip 11382:Šrafy v AutoCADu 2015 (a vyšších) mi nezobrazují typy čar.
Tip 9853:Kde vzít další typy čar pro liniová vedení a inženýrské sítě?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,500 sekund.