Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1403 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Odoznačování při zadání příkazu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hankyhero Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 02.led.2014
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD LT 2017
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hankyhero Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Odoznačování při zadání příkazu
    Zasláno: 18.lis.2016 v 13:37
Dobrý den,

během dne se mi dnes nějak pokazilo zadávání příkazů v AutoCAD 2010. Problém tkví v tom, že mám vybranou entitu, např. text, který chci editovat, např. posunout. Dodnes jsem běžně používal postup: 1. výběr textu, 2. posun, 3. referenční bod, 4. druhý bod. Jenže nevím co se přihodilo, ale postup pro posunutí je nyní jiný a poněkud otravný vzhledem k tomu, který mám naučený. Tedy: 1. vyberu text 2. posun, 3. text se odoznačí a spustí příkaz posun, 4. výběr textu znovu, 5. referenční bod, 6. druhý bod. 

Rozdíl je tedy ten, že nejdříve nyní musím vybrat příkaz a až poté objekt, který chci editovat.

Neví si někdo rady, co kde změnit aby to fungovalo jako předtím?

Díky za rady
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 13:40
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
hankyhero Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 02.led.2014
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD LT 2017
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hankyhero Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 13:42
Super, díky moc.

Věděl jsem, že mi pomůžete :)


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1064:Nemohu vybrat objekty pro zpracování před provedením příkazu.
Tip 10180:Civil 3D - výzva k zadání názvu podsestavy.
Tip 10289:Příliš mnoho dynamických hodnot?
Tip 4676:Rychlé určení bodu v aplikaci Civil 3D.
Tip 882:Jak zobrazit okno AutoCADu přes celou obrazovku (bez titulku okna)?
Tip 3912:VIPJak skrýt nástrojový panel ihned po zadání příkazu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.