Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6197 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

instalace autocad 2015

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kristyna.skalicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.lis.2016
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kristyna.skalicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: instalace autocad 2015
    Zasláno: 18.lis.2016 v 16:38
Prosim o pomoc instaluji autocad a vse delam podle navodu a pri dokoncovani instalace a to 24 z 27 se instalace dokonci s tom ze mi to napsalo ze nebylo mozne provest instalaci nekterych produktu a vse mi to vykrizkovalo
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 20:51
Těch příčin může být vícero. Co Vám prosím instalátor vypíše za hlášku, resp. co se píše v log souboru instalace?
PepaR
Zpět nahoru
kristyna.skalicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.lis.2016
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kristyna.skalicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 21:28
Bohuzel nevim kde to najdu :-( mam moznost rozkliknuti souboru s instalacnim protokolem u te chyby, ale po rozkliknuti je to na A4 a pro me v kodech :-(
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 21:35
Dobrý den, instalujete pomocí online služby nebo jste si produkt stáhla do pc a instalaci provádíte offline? Offline způsob doporučujeme vzhledem k problémům s firewallem a připojením.
Zpět nahoru
kristyna.skalicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.lis.2016
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kristyna.skalicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 21:50
Mam stazene v pc a instaluji offline.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 22:15
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.lis.2016 v 22:56
Zkuste ten textový soubor s kódy prosím přiložit.

Tip pana Kareše, by mohl pomoci. Nedávno jsem měl na jednom PC podobnou zkušenost a zabralo až když jsem Microsoft Visual C++ Redistributable odinstaloval, a následně je nainstaloval manuálně.


Upravil PepaR - 19.lis.2016 v 08:53
PepaR
Zpět nahoru
kristyna.skalicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.lis.2016
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kristyna.skalicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2016 v 08:30
Dekuji instalace uspesne dokoncena zato aktivace licence opet problem
Zpět nahoru
kristyna.skalicka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.lis.2016
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kristyna.skalicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2016 v 09:07
Jinak oboum Vam moc dekuji za pomoc pri instalaci.
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.lis.2016 v 07:34
Rádo se stalo a děkujeme též.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10435:Kompatibilita Autodesk software s Windows 10 a .NET 4.6.
Tip 10083:Chyba "Unsupported operating system" při instalaci Revitu LT 2015.
Tip 9928:Klient Vault 2015 je zobrazen anglicky po instalaci z české verze.
Tip 10287:Mohu nainstalovat InfraWorks 360 2016 souběžně s verzí 2015?
Tip 9827:Jak v AutoCADu LT načíst ribbon aplikace CADstudio LT Extension.
Tip 10429:Revit 2015 zhavaruje při zavření projektu nebo rodiny.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.