Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1817 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Certifikace Autodesk Professional (pár rad)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Certifikace Autodesk Professional (pár rad)
    Zasláno: 20.lis.2016 v 07:47
Dobrý den,

po absolvování nových certifikací Autodesk na produkty AutoCAD a Revit Architeture přidávám pár rad, které by se mohly hodit:
  • Odpovědi zadávejte vždy tak, jak je vypíše produkt na základě postupu, který je uveden v otázce.
  • Pro oddělování desetinných míst používejte výhradně oddělovač, který je použit ve zkušebním výkresu, projektu (obvykle tečka).
  • Přepínáním Alt+Tab ztratíte hodně času, je dobré upravit šířku zkušebního klienta do levé části a oknu programu zmenšit okno též a umístit jej vpravo. Zdrcnou se Vám sice ikonky, ale při práci v programu uvidíte zadání a nemusíte se neustále přepínat.
Hodně zdaru u zkoušky


Upravil PepaR - 20.lis.2016 v 14:52
PepaR
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 152
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2016 v 09:17
Dobré dopoledne,
kde jste to absolvoval? Probíhá to na CZ či Aj verzi? Nějaká zvláštní příprava .... ?
Zvažuji něco takového.
 
Díky za info Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2016 v 09:22
Taky by mě to zajímalo.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2972
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2016 v 10:49
Taky přidám jednu zkušenost (ale bylo to pro verzi 2015, další jsem zatím nedělal), měl jsem při testu dva monitory, každý dost jiný, jejich barevnost taky jiná, a protože jedna z otázek byla na posouzení barevnosti schematu, tak jsem to netrefil. Takže jak Pepa radí mít to na jednom monitoru, rozdělené na cca půlky, tak toho bych se taky držel.
Zpět nahoru
sonicer Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 20.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit, Autocad, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 172
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sonicer Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2016 v 13:43
Test se dělá doma?

Jinak jsem nějak nepochopil význam toho certifikátu. Je to prostě jen papír. Nikdy jsem nezaznamenal větší výhody.

Nebo se pletu?

Sonicer - Revit beta tester
BimRvt.cz
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2016 v 22:25
Dobrý večer,

certifikaci jsem absolvoval v Brně. Test doma absolvovat dle mého nelze. Je nutné jej provádět v autorizovaném školícím středisku. Zkouška i software je v angličtině. V české variantě certifikaci absolvovat nelze. Zvláštní příprava ... nu přečetl jsem si seznam okruhů otázek z letáku o certifikaci, avšak nijak speciálně jsem se nepřipravoval. Jak se říká, zkouška není zajíc, neuteče ;-). Šlo by se na to připravit asi lépe.

Těžko posuzovat význam, každý zaměstnavatel má jiná měřítka na kvalifikaci zaměstnanců. Setkal jsem se však s několika případy, kdy v případě lektora vyžadovali ze strany školené firmy doložit jeho znalosti certifikátem.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5274:VIPCertifikovaná grafická karta se v AutoCADu 2007 hlásí jako nepodporovaná.
Tip 8368:VIPŘešení problémů kompatibility grafické karty s Inventorem.
Tip 3902:'Chyba: poškozený seznam na vstupu' při načtení .LSP souboru
Tip 6394:VIPSdílený souřadnicový systém AutoCAD-Revit (principy, postupy, tipy).
Tip 7330:Podpora operačních systémů v Autodesk Maya.
Tip 5053:Jaký je rozdíl mezi Autodesk Inventor Suite a Inventor Professional?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,176 sekund.