Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1485 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Není naistalováno rozhraní

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Prodigy24cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prodigy24cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Není naistalováno rozhraní
    Zasláno: 22.lis.2016 v 22:46
Dobrý den. Mám problém u instalace AutoCAD 2015. Vše se instaluje a běží normálně až najednou to vyhodí následující chybu. Není nainstalováno rozhraní .NET 4.5. AutoCAD
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 61069/chyba_cad.png

Bohužel nevím co s tím s podobnou chybou jsem se ještě nesetkal děkuji
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5827
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 04:19
Dobré ráno,

zkuste prosím nainstalovat .NET manuálně z Instalace rozhraní .NET Framework.


Upravil PepaR - 24.lis.2016 v 10:55
PepaR
Zpět nahoru
Prodigy24cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prodigy24cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 16:28
Děkuji za odkaz bohužel není funkční. Pokud by jste měl jiný dekuji za jeho zaslání
Zpět nahoru
Prodigy24cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prodigy24cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 16:33
našel jsem další instalaci ale v průběhu mi to vyhodilo toto přesto instalace hlásí chybu.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 61069/mám.png

Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 2016, Civil 2017, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 57
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 16:38
Dobrý den, bude se vám hodit tento TIP. Win 10 má v sobě už FW 4.6 a to je ten problém
Zpět nahoru
Prodigy24cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prodigy24cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 16:39
bohužel nemám win 10 mám win 7
Zpět nahoru
Prodigy24cz Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.úno.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2012
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prodigy24cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 17:07
tak bohužel i když jsem instaloval vše co jsem našel pořád stejná chyba už fakt nevím co s tím 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16550
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.lis.2016 v 17:32
Zřejmě máte .NET 4.5 chybně nainstalován - odinstalujte jej a nainstalujte znovu buď s distribučního média AutoCADu nebo z Microsoftu (viz sekce Download)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9085:Problém s uživatelskými právy pro Plant Spec Editor 2013.
Tip 5471:Mohu v Mapu editovat .SHP soubory ArcView?
Tip 9993:Proč mi Revit Extension nenabízí funkce Braskets a Loads?
Tip 6831:Jak spustit Revit 2010 bez ribbonu, se starým UI?
Tip 7962:VIPJak nastavit staré uživatelské rozhraní v Inventoru 2012?
Tip 1942:VIPJak v AutoCADu nastavit nové uživatelské rozhraní Windows XP?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.