Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5309 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

UložBlok

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Z.Veis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Z.Veis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: UložBlok
    Zasláno: 24.lis.2016 v 08:17
Chtěl jsem si udělat jednoduchou funkci do panelu pro doplnění bloku v editoru bloků a jeho uložení, ale havaruje mi to uložení na konci:

(defun C:PridejAtr ()
.....
 (command "UložBlok" "ulož")
)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2016 v 08:24
V jaké je to verzi AutoCADu? Buď (u novějších verzí) tam nepatří ten druhý parametr nebo (u starších verzí) může být potřeba před tím (command) zavolat ještě funkci (initcommandversion).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Z.Veis Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.bře.2015
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Z.Veis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.lis.2016 v 16:30
2014
díky, ten init pomohl
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.