Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4515 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sada listů - Autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kupiska Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 27.čvc.2016
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kupiska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sada listů - Autocad
    Zasláno: 28.lis.2016 v 17:08
Dobrý den, 

již nějakou dobu se trápím s funkcí autocadu - sada listů. Rád bych si vytvořil sadu listů pro komplexní změnu razítka (popřípadě nastavení sady rozvržení).  Sadu listů a veškeré nastavení jsem provedl podle tohoto návodu: http://autodeskclub.cz/clanek/5298-autocad-ve-stavebni-praxi-5-dil/ Pokud je návod správný rád bych se zeptal, jak zaktualizuji přepsané údaje v razítku, aby se mi změna projevila u všech nakopírovaných. Popřípadě co je nutné provést pro to, aby se změna projevila i v jiných výkresech. Děkuji za každou radu, sám si nevím už rady ConfusedConfused
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
Stav: Offline
Bodů: 675
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2016 v 08:40
Dobry den,
Ohledne navodu... tady bych nepochyboval... ;-)
Pokud potrebujete, aby se Vam zmena zadana ve vlastnostech Sady Listu (Sheet Set --> SS) tak je potreba mit nastaveno v Optioons AutoCADu (pravy klik na prikazovy radek --> nastaveni)  kdy se Pole (Field) ma regenerovat... vizte prosim prilozeny obrazek...


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2016_11_29_01_2016-11-29_08-38-03.png


Tady si zaskrtnete, po jakych akcich se maji pole obnovovat (znovunacitat zadane hodnoty). Pokud Vam to nebude fungovat, tak je problem nekde jinde... dejte vedet...
Zdravim
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5820
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2016 v 13:38
Pochybovat se dá vždy ;-).

Aktualizace polí ve výkresech na základě sady listů se provede vždy po nějakém úkonu. A splonk Vás navedl přesně k cíli, tzn. k nastavení, kde si volíte po jakém úkonu se provede aktualizace. Jde to myslím nastavit i přes proměnnou  FIELDEVAL.
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4111:Rychlé načtení sady listů projektu.
Tip 7470:Kde jsou uložena pojmenovaná nastavení pro eTransmit?
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 8220:Využití uživatelských vlastností v sadách listů.
Tip 4414:Zámečky ve Správci sady listů.
Tip 5061:Jak zjistit zda je výkres připojen k sadě listů?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.