Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4141 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak nakreslit pohyblivy kabel?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
peterJ Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace peterJ Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak nakreslit pohyblivy kabel?
    Zasláno: 30.lis.2016 v 18:18
Jde neco takoveho nakreslit v inventoru?
pouzivam AI2012
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2016 v 18:46
Nešlo by to před adaptivitu? vodící osu  vytvořit v sestavě a pak lye udělat vše jak  v SW?
Nutno vazbu ridit, riditelná vazba ve stromu popsána
EDIT  
Připojené souboryraruploads/10604/Posuv.rar
< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">


Upravil maiklss - 30.lis.2016 v 19:54
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1184
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2016 v 20:31
Vzorek je ve 2017:(
a)nakreslit dilce na které bude dílec navazanej
b)Vztovřit sestavu vložit do ni a zavazbzt dilce a označit si vazbu která bude řídít pohyb který má  vykonávat  pohyblivý  dílec
c) v sestavě vytvořit dílec který bude mít osu x která bude ležet na ose pohybu,Vytvořit se náčrt který leži na ose X   a  vytvořit náčrt osy kabelu zavazbený a zakotovaný k  tělesum.NUTNO ZAKOTOVAT DELKY CASTY KABELU ALE BEZ UHLU!!,
pak stací udělat tažením   profilu kabelu po ose a vznikne adaptivní těleso.

Teď už stačí jen  řídit vazbu posunu a je fertig:)
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 6442:VIPCelková upravená délka kabelů v Inventoru (všechny vlivy).
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.