Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() Zasláno: 01.pro.2016 v 09:12 |
Dobrý den,
jaká je optimální velikost monitoru pro práci s Inventorem? Mám 24", ale zdá se mi už malý. Hodně místa zabere Ribon a prohlížeč, takže pracovní plocha je celkem malá. Uvažuji monitor 27" nebo 32". Viděl jsem v reálu 27", ale není o moc větší než 24". Práci na monitoru 32" si nedovedu představit, tak bych chtěl zeptat, jestli má někdo takový monitor a zda jej doporučuje pro práci s Inventorem. Děkuji za informace.
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Mám 22 a 32 a nemůžu si stěžovat:)< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
Když můžu pomůžu:)
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Spíš je asi podstatné rozlišení - z něj pak plyne velikost monitoru v závislosti na tom, jak ostříží máte zrak. Rozlišení 1900x1200 a monitor 24" bývají celkem obvyklé.
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1741 |
![]() |
Ono záleží jaký máte rozpočet. 27" se nechá koupit ještě za rozumný peníz kolem 15tis, 30" už je tak dvakrát dražší.
Určitě je třeba hledět na rozlišení - ono se možná ukáže, že oba budou mít stejné, jen body na 30" budou větší. Každopádně min. 2560x1440
Upravil johny - 01.pro.2016 v 16:23 |
|
![]() |
|
sonicer ![]() Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 20.čvc.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit, Autocad, Navisworks Stav: Offline Bodů: 223 |
![]() |
Nevím jak ma rozhozený inventor ribony, ale ja bych volil širokouhlý...
vhodné na serfování, editaci fotek tak i pro revit(paletky vedle) |
|
Sonicer - Revit master, plugin developer
BimRvt.cz |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,149 sekund.