Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6037 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

infotrmácie z SHP súborov

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: infotrmácie z SHP súborov
    Zasláno: 01.pro.2016 v 10:03
ahojte.
Mám SHP súbor. Normálne ho cez mapimport vložím do AutoCadu. Zobrazí mi ho dobre.
Teraz viem že tá linka obsahuje nejaké údaje (napríklad meno linky, číslo, pozdĺžny profil atď). No keď na ňu klasicky kliknem mi zobrazí len klasické Properties.
Dá sa niekde nejako inak pozrieť tie údaje z tej linky, alebo keď nahrám SHP súbor to neprenesie?(samozrejme ten SHP súbor má v sebe aj iné súvisiace súbory (shx; idx; dbf; cpg).
 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2016 v 10:23
V AutoCADu to nejde, ten nemá příkaz MapImport, ale v Mapu a Civilu snadno - stačí zvolit že chcete načítat i propojená data z oněch zmíněných externích souborů. Atributy pak budou přidány do objektových dat načtené geometrie.
 
Viz:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
racto0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD2016
Stav: Offline
Bodů: 78
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace racto0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2016 v 11:39
jeejj superrr  :) Čo by som bez Vás robil:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8346:Jak v AutoCADu načíst SHP soubor a zobrazit jeho atributová data?
Tip 7849:VIPAutomatické vytváření DXF, DWG a DWF souborů z IPT a IDW souborů.
Tip 2035:VIPJak změnit výšku vrstevnic dle objektových dat se Z souřadnicí?
Tip 1488:VIPProhlížeče (viewer) pro .PLT soubory.
Tip 6235:VIPExport .SHP souboru z Civil 3D skončí kritickou chybou.
Tip 6845:Export SHP souborů z Civil 3D 2010 je prázdný.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.