Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5098 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Fusion 360

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Prachulino Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.pro.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Fusion 360, Inventor, Autocad, CATIA
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prachulino Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Fusion 360
    Zasláno: 04.pro.2016 v 21:13
Zdravím, učím se v programu Fusion 360. Nikdy předtím jsem v něm nedělal a chtěl bych poprosit o radu. Potřebuji odeslat na tzv. Fusion sestavu s jednotlivými díly a výkresy tak, aby ve Fusionu byly jednotlivé věci mezi sebou propojeny tzn. propojený výkres sestavy se sestavou, či s jednotlivými díly. Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.pro.2016 v 21:24
Nerozumím otázce - odeslat do Fusion 360 existující sestavu pocházející z jiného CADu? Nebo odeslat sestavu z Fusion 360 do Fusion Team?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Prachulino Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.pro.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Fusion 360, Inventor, Autocad, CATIA
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prachulino Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.pro.2016 v 21:36
Mám sestavu z Inventoru (format .iam) a výkresy z Autocadu predelane do formátu .dwg. Sestavu otevřu v programu Fusion 360 a vyberu možnost open details on web, dostanu se do internetové aplikace s názvem Fusion, kam je možnost sestavu odeslat a přes odkaz někomu jinému umožnit, aby si sestavu prohlédl rovnou na internetu. Chtěl bych se zeptat, jak odeslat setavu tak, abych k ní měl připojené i výkresy. Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16473
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.pro.2016 v 21:44
Model/Sestavu je možné přenést snadno. Ale výkresové pohledy je nutné dělat v té aplikaci, ve které máte aktuální model. Takže buď udělat výkresové pohledy až ve Fusion 360, nebo staré výkresy přenést na cloud jako neasociativní, prosté DWG.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Prachulino Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.pro.2016
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Fusion 360, Inventor, Autocad, CATIA
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Prachulino Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.pro.2016 v 21:51
Děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11184:Mohu používat Fusion 360 na 32bitové verzi Windows?
Tip 10273:Chyba instalace či aktualizace Fusion 360 (locked).
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 11148:Fusion 360 mi hlásí chybu: python33.dll is missing
Tip 11062:Jak aktivovat bezplatnou licenci Autodesk Fusion 360 pro kutily a menší firmy?
Tip 10209:Jak získat bezplatnou licenci Fusion 360 v rámci sady Product Design Suite?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.