Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5765 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktualizace barvy řezu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktualizace barvy řezu
    Zasláno: 05.pro.2016 v 08:14
Dobrý den,

Už pár dní se peru s problémem na Inventoru 2016. 
Mám výkres skládající se pouze z jednoho řezu zdí a futrem. Pokud v modelu změním barvu např. cihly, uložím, aktualizuji výkres, barva cihly se v řezu nezmění. Pokud vedu nový řez přes hlavní pohled, vytvořím tím další řez, ve kterém je barva již aktuální. V stromu součástí nejsou evidentní žádné chybové hlášky.
Prosím vás, kdo má zkušenosti s touto problematikou, popř. řešením rozhodně uvítám radu.

Děkuji
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2016 v 08:18
Dobrý den,

toto chování bude pravděpodobně ovlivněno asociativitou v modelu respektive výkresu. viz. TIP
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2016 v 08:18
Nestačí kliknout na aktualizaci?< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
skopj Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.pro.2016
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Inventor Professional 2016
Stav: Offline
Bodů: 46
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace skopj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.pro.2016 v 08:20
Opravdu nestačí kliknout na aktualizaci Big smile součásti se aktualizují, barvy ne ... pouze na hlavním pohledu
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,168 sekund.